Harjoitukset ja ottelut peruttu koronaviruksen takia – tiedote 13.3.2020

13/03/2020
Uutinen

Tampere United noudattaa Palloliiton suositusta, ja kaikki seuran harjoitus- ja ottelutapahtumat on peruttu maaliskuun loppuun eli tiistaihin 31.3. asti koronavirustilanteen vuoksi. Kaikille juniori- ja aikuisjoukkueille on annettu ohjeistus perua kaikki maaliskuun yhteiset tapahtumat.

Edustusjoukkueen osalta tämä tarkoittaa samalla sitä, että ensi sunnuntaina 15.3. Naantalissa pelattavaksi aiottu ottelu Åbo IFK:ta vastaan on peruttu. Samoin ACE-kohtaaminen sunnuntaina 29.3. Pirkkahallissa on peruttu. Palloliitto on myös perunut Suomen Regions’ Cupin ottelut, joten suunniteltu toisen kierroksen ottelu ACEa tai PP-70:tä vastaan ei toteudu ainakaan alkuperäisellä aikataululla. Sarjakauden Kolmosessa on ollut määrä alkaa huhtikuun puolivälissä, mutta tältä osin Palloliitto ei ole toistaiseksi tehnyt ratkaisuja.

Tilanne koronaviruksen suhteen muuttuu tällä hetkellä nopeasti. Tampere United seuraa viranomaisten ja Palloliiton ohjeistusta ja päivittää omaa ohjeistustaan tarpeen mukaan. Ohjeistus kulkee joukkueille suoraan joukkueiden omissa tiedotuskanavissa, ja julkaistaan myös seuran julkisissa tiedotuskanavissa.

Kehotamme kaikkia noudattamaan viranomaisten ohjeistusta koronavirusepidemian hillitsemiseksi. Voit ottaa seurantaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sivun, jolle päivitetään ajankohtaista tietoa ja ohjeita.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49