12.2.2021

 
 

Harjoittelu jatkuu EasyFitillä kovan pakkasen katkaistua pallotreenitKoronatilanne ja pakkanen ovat tehneet Tampere Unitedin edustusjoukkueen palloharjoittelusta mahdotonta kahden viime viikon aikana. Valmistautuminen kauteen ei kuitenkaan ole tauonnut, vaan sinipaitaiset kuntoilijat ovat viime viikkoina olleet tavallistakin tutumpi näky EasyFitin salilla.

TamUn valmennus on laatinut pelaajille saliharjoitteluohjelman, jossa on aina kaksi teemaa harjoituskertaa kohden.

”Maanantaina esimerkiksi pelaajilla oli jalka- ja selk√§p√§iv√§. Pelaajat sitten kuittaavat treenin j√§lkeen harjoituksen tehdyksi. Jotkut tykk√§√§v√§t k√§yd√§ keskell√§ p√§iv√§√§, toiset keskell√§ y√∂t√§”, p√§√§valmentaja Jukka Listenmaa kertoo harjoitusrutiineista.

”T√§ytyy olla kiitollinen, ett√§ yhteisty√∂mme ansiosta p√§√§semme jatkamaan harjoittelua EasyFitill√§, vaikkei ulos p√§√§sek√§√§n.”

Hyvällä fysiikalla kesällä on kivempi vääntää

TamUn takalinjan takuumieheksi viime kaudella noussut Severi Kankkunen on yksi ahkerista EasyFitin kuntoilijoista. Joukkuetapahtumien määrästä riippuen toppari käy salilla kerran tai kahdesti viikossa, ja pelikauden ulkopuolella vielä useammin. Omaa kunto-ohjelmaansa Kankkunen kuvaa monipuoliseksi.

”En ole mihink√§√§n tiettyihin ominaisuuksiin keskittynyt, vaan koitan kokonaisvaltaisesti kehitt√§√§ fysiikkaa.”

Fysiikkaharjoittelun Kankkunen näkee tärkeäksi osa-alueeksi jalkapalloilijan elämässä. Varsinkin keskuspuolustajan tontilla vahva kroppa antaa etua vastustajien hyökkääjien kanssa painiessa.

”Kivempi se on kes√§ll√§ v√§√§nt√§√§, kun on fysiikka kunnossa!” Kankkunen fiilistelee jo tulevan kauden kamppailuja.

Liikunnan merkitys on kasvanut poikkeusoloissa

Jalkapallokenttiä on suljettu, mutta paljon muitakin tavallisia vapaa-ajanviettotapoja on rajoitettu koronatilanteen vuoksi. Kuntosaliharjoittelu onkin tarjonnut henkireiän monelle.

”Nyt kun koronan takia monia normaaleja asioita ihmisten arjessa ja el√§m√§ss√§ on rajoitettu, huomaa ett√§ itsest√§√§nselvyyksin√§ pidettyj√§ asioita osaa arvostaa viel√§kin enemm√§n. Liikunnalla on iso merkitys ihmisten hyvinvoinnissa”, EasyFitin Pipsa Lahti sanoo.

”EasyFit Tampere ‚Äď keskustassa on tehty viime ja t√§n√§ vuonna yhteens√§ 50 612 treeni√§ t√§ysin ilman korona-altistumisia tai -tartuntoja. Asiakkaamme ovat noudattaneet hienosti turvallisuusohjeita ja treenaaminen meill√§ on ollut turvallista.”

”Mukavia treenej√§ kaikille ja tervetuloa EasyFitiin Tampereen keskustan salille!” Lahti toivottaa.

Jos haluat k√§yd√§ kokeilemassa EasyFitti√§ veloituksetta ja ilman sitoutumista, tilaa yhden kerran vierailijapassi: easyfit.fi/fi/tutustu-ilmaiseksi.