Harjoittelu jatkuu EasyFitillä kovan pakkasen katkaistua pallotreenit

12/02/2021
Uutinen

Koronatilanne ja pakkanen ovat tehneet Tampere Unitedin edustusjoukkueen palloharjoittelusta mahdotonta kahden viime viikon aikana. Valmistautuminen kauteen ei kuitenkaan ole tauonnut, vaan sinipaitaiset kuntoilijat ovat viime viikkoina olleet tavallistakin tutumpi näky EasyFitin salilla.

TamUn valmennus on laatinut pelaajille saliharjoitteluohjelman, jossa on aina kaksi teemaa harjoituskertaa kohden.

”Maanantaina esimerkiksi pelaajilla oli jalka- ja selkäpäivä. Pelaajat sitten kuittaavat treenin jälkeen harjoituksen tehdyksi. Jotkut tykkäävät käydä keskellä päivää, toiset keskellä yötä”, päävalmentaja Jukka Listenmaa kertoo harjoitusrutiineista.

”Täytyy olla kiitollinen, että yhteistyömme ansiosta pääsemme jatkamaan harjoittelua EasyFitillä, vaikkei ulos pääsekään.”

Hyvällä fysiikalla kesällä on kivempi vääntää

TamUn takalinjan takuumieheksi viime kaudella noussut Severi Kankkunen on yksi ahkerista EasyFitin kuntoilijoista. Joukkuetapahtumien määrästä riippuen toppari käy salilla kerran tai kahdesti viikossa, ja pelikauden ulkopuolella vielä useammin. Omaa kunto-ohjelmaansa Kankkunen kuvaa monipuoliseksi.

”En ole mihinkään tiettyihin ominaisuuksiin keskittynyt, vaan koitan kokonaisvaltaisesti kehittää fysiikkaa.”

Fysiikkaharjoittelun Kankkunen näkee tärkeäksi osa-alueeksi jalkapalloilijan elämässä. Varsinkin keskuspuolustajan tontilla vahva kroppa antaa etua vastustajien hyökkääjien kanssa painiessa.

”Kivempi se on kesällä vääntää, kun on fysiikka kunnossa!” Kankkunen fiilistelee jo tulevan kauden kamppailuja.

Liikunnan merkitys on kasvanut poikkeusoloissa

Jalkapallokenttiä on suljettu, mutta paljon muitakin tavallisia vapaa-ajanviettotapoja on rajoitettu koronatilanteen vuoksi. Kuntosaliharjoittelu onkin tarjonnut henkireiän monelle.

”Nyt kun koronan takia monia normaaleja asioita ihmisten arjessa ja elämässä on rajoitettu, huomaa että itsestäänselvyyksinä pidettyjä asioita osaa arvostaa vieläkin enemmän. Liikunnalla on iso merkitys ihmisten hyvinvoinnissa”, EasyFitin Pipsa Lahti sanoo.

”EasyFit Tampere – keskustassa on tehty viime ja tänä vuonna yhteensä 50 612 treeniä täysin ilman korona-altistumisia tai -tartuntoja. Asiakkaamme ovat noudattaneet hienosti turvallisuusohjeita ja treenaaminen meillä on ollut turvallista.”

”Mukavia treenejä kaikille ja tervetuloa EasyFitiin Tampereen keskustan salille!” Lahti toivottaa.

Jos haluat käydä kokeilemassa EasyFittiä veloituksetta ja ilman sitoutumista, tilaa yhden kerran vierailijapassi: easyfit.fi/fi/tutustu-ilmaiseksi.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

20.4. TamU - Ilves 2 5 – 1

20.4. TamU naiset - PIF 2 – 1

16.4. TamU 2 - EIF 0 – 11

24.4. klo 18 SexyPöxyt - TamU

23.4. klo 19 TamU naiset - TPV

27.4. klo 15 TP-49 - TamU 2