Haris Ibrahimovic tuo hyökkäys­voimaa Sinipaitoihin

16/02/2019
Uutinen

Tampere Unitedin hyökkäys saa kovan vahvistuksen, kun Haris Ibrahimovic siirtyy Sinipaitaan kauden 2019 kattavalla sopimuksella. Huomenna sunnuntaina 21-vuotissyntymäpäiväänsä viettävä Ibrahimovic siirtyy TamUun Helsingin IFK:sta. Kyseessä on lähtöjään tamperelainen pelaaja, mutta Ilveksen kasvatti siirtyi kauden 2016 päätteeksi Helsinkiin ja HIFK:n joukkueeseen. Nyt tie vie takaisin Tampereelle.

Viime kaudella Haris Ibrahimovic pelasi HIFK:n kakkosjoukkueessa, joka putosi kauden päätteeksi Kolmoseen. Neljä maalia kauden aikana tehnyt Ibrahimovic valittiin kauden päätteeksi joukkueensa parhaaksi pelaajaksi, vaikka alkukaudesta pelejä jäi väliin loukkaantumisen takia. Lisäksi Ibrahimovic oli syksyllä testissä Italiassa US Massesen riveissä.

Nyt Haris Ibrahimovicin tie vie siis takaisin Tampereelle, ja miehen itsensä mukaan Suomen kauneimpaan seuraan. Tuohon kommenttiin kiteytyy syy siihen, miksi Ibrahimovic valitsi TamUn, kun paikka HIFK:n liigajoukkueesta ei auennut.

”Olen pienestä pitäen ollut TamU-fani ja rakastanut heidän fanejaan! Muistan kun pienempänä poikana Ratinassa kuuntelin heidän laulujaan ja kuvittelin aina, kuinka he laulaisivat joskus nimeäni. Iso rooli valinnan suhteen oli myös Muralla (Mourad Seddiki) ja seurajohdolla, jotka ovat uskoneet minuun näin paljon”, Ibrahimovic taustoittaa siirtoa.

Ibrahimovic tunnetaan hyvänä maalintekijänä ja nopeana pelaajana. Nämä ominaisuudet nousevat esiin myös silloin, kun häneltä itseltään kysytään hänen vahvuuksiaan.

”Olen vahvimmillani yksi vastaan yksi -tilanteissa. Nopeuteni ja maalintekokykyni ovat lisäksi vahvuuksiani, samoin spontaanius kentällä”, Ibrahimovic kertoo.

”Uskon, että kaudesta tulee hyvä. Loukkaantumisia toivottavasti meillä ei tule olemaan, koska jokainen pelaaja on tärkeä. Uskon, että tällä ryhmällä ja voitonhalulla voimme tehdä kaudesta ikimuistoisen. Jokainen pelaaja tulee taistelemaan kentällä aina loppuvihellykseen asti”, tuore sopimuspelaaja listaa tulevan kauden tavoitteita.

Päävalmentaja Mourad Seddikin mukaan uusin hankinta istuu hyvin hänen pelifilosofiaansa: ”Olen todella tyytyväinen, että Haris Ibrahimovic on tehnyt sopimuksen meidän kanssa. Hän on pelaajaprofiililtaan juuri sellainen, joka sopii minun pelifilosofiaani ja toivottavasti tämä toteutuu myös kentällä. Hän tuo kokemusta iästään huolimatta, mutta myös taitoa ja nopeutta. Lisäksi hän on oikein hyvä vastustajan maalin edessä”, Seddiki kommentoi Haris Ibrahimovicin liittymistä joukkueeseen.

Tampere Unitedilla nyt 24 sopimuspelaajaa

Haris Ibrahimovic on Tampere Unitedin 24. sopimuspelaaja. Hän on näillä näkymin mukana kokoonpanossa jo huomenna sunnuntaina, kun TamU kohtaa Suomen Cupin ottelussa Kaarinan Pojat. Ottelu pelataan Pirkkahallissa su 17.2. klo 18.45 alkaen. Liput otteluun maksavat 5 € ja alle 12-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi.

Myös kauden 2019 kausikortilla pääsee myös Suomen Cupin otteluun ilmaiseksi, ja ne ovat myynnissä lipunmyynnissä. Jos et pääse huomenna otteluun, voit ostaa kausikorttisi TamU-kaupasta. Kausikortit maksavat aikuisilta 90 € ja alennusryhmiltä 65 €. Lisäksi on saatavilla 50 €:n hintaisia kausikortteja kannattajakatsomoon. Tervetuloa ostoksille!

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2019:

Taavi Abruquah (h)
Ali Al-Fatli (p)
Elias Alanen (mv)
Sami Ekmark (p)
Antti Haavisto (p)
Elias Harala (h)
Mustafa Hussein Zada (p)
Haris Ibrahimovic (h)
Oskari Ikonen (mv)
Topias Järvelä (h)
Omar Khary (kk)
Mikael Köngäs (mv)
Niklas Lindholm (h)
Sami Maja (mv)
Arttu Mättö (kk)
Eetu Rahkola (p)
Konsta Raittinen (kk)
Jere Remes (kk)
Marcio Severino (kk)
Matias Stark (p)
Nils Strömsholm (kk)
Valtteri Uimonen (h)
Verneri Uimonen (p)
Niko Äkräs (kk)

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

20.4. TamU - Ilves 2 5 – 1

20.4. TamU naiset - PIF 2 – 1

16.4. TamU 2 - EIF 0 – 11

24.4. klo 18 SexyPöxyt - TamU

23.4. klo 19 TamU naiset - TPV

27.4. klo 15 TP-49 - TamU 2