20.2.2018

 
 

Hanki kausi­korttisi Smartumin kulttuuri­seteleill√§Tampere Unitedin kausikortit voi nyt ostaa myös Smartumin kulttuuriseteleillä. Kätevimmin maksu onnistuu Smartumin verkkomaksulla, mutta tämän lisäksi myös perinteisillä paperisilla kulttuuriseteleillä voi maksaa ottelutapahtumien yhteydessä. Lisäksi käytössä on Smartumin mobiilimaksu.

Tampere Unitedin kausikortit löytyvät valmiina tuotteina Smartumin verkkokaupasta. Kun teet ostoksen, saat sähköpostiisi Smartumin maksutositteen, jossa on mukana ostoksesi yksilöivä tapahtumanumero. Lähetä tämä tapahtumanumero sähköpostitse osoitteeseen kauppa (ät) tampereunited.fi ja ilmoita samalla osoite, johon haluat kausikorttisi postitettavan.

Smartumin paperisilla kulttuuriseteleillä voi maksaa kausikortin tai otteluliput Tampere Unitedin ottelutapahtumien lipunmyynnissä. Lipunmyynnistä voi noutaa myös Smartum Saldo -verkkomaksulla tai Smartum Saldo -mobiilimaksulla ostetun kausikortin.

Myös muiden palveluntarjoajien kulttuurisetelit ovat mahdollisesti tulossa myöhemmin mukaan, mutta toistaiseksi vain Smartumin maksuvälineet ovat käteisen ja maksukorttien lisäksi käytössä.

Lis√§ksi vanhat tutut kausikorttien ostopaikat toimivat edelleen. Tutun Holvin toteuttaman TamU-kaupan rinnalla toimii kotisivuilla oikealla olevan sinisen ”Osta lippuja” -napin kautta toimiva Liveton lippukauppa.

Kausikortit on hinnoiteltu oheisen taulukon mukaisesti:

Pääkatsomo Kannattajakatsomo
Aikuiset 90 ‚ā¨ 65 ‚ā¨
Alennusryhm√§t 65 ‚ā¨ 45 ‚ā¨

Pääsyliput yksittäisiin otteluihin on hinnoiteltu seuraavasti:

Pääkatsomo Kannattajakatsomo
Aikuiset 10 ‚ā¨ 7 ‚ā¨
Alennusryhm√§t 7 ‚ā¨ 5 ‚ā¨

Otteluohjelma löytyy osoitteesta tampereunited.fi/ottelut.