31.10.2018

 
 

Hanki kausikortti veron­palautus­rahoilla ‚Ästhinta 50 ‚ā¨Tampere Unitedin kausikortin kaudelle 2019 voi ostaa nyt myös laskulla, jonka eräpäiväksi tulee veronpalautuspäivää seuraava päivä eli 12.12.2018. Kun tilaat kausikortin viimeistään 7.11. tulee kausikortin hinnaksi käynnissä olevan kampanjan mukaisesti vain 50 euroa. Tilaus on sitova, ja eräpäivän jälkeen tulleet maksut palautetaan vähennettynä viiden euron käsittely- ja palautuskuluilla.

Kausikortti kannattaa ostaa jo nyt, vaikka kuuluisit alennusryhmiin, sill√§ alle 50 eurolla ei kausikortteja ole tulossa myyntiin. Kortilla p√§√§set kaikkiin 11 Kakkosen kotiotteluun, joihin irtoliput maksavat ensi kaudellakin 10 ‚ā¨. Lis√§ksi TamU osallistuu talvella Suomen Cupiin, ja kausikortti kattaa my√∂s kaikki cupin kotiottelut.

Käytä siis veronpalautuspäivänä 11.12. tilille tulevat rahat hyvin! Tilaa kausikortti 7.11. mennessä, ja maksa se viimeistään 12.12. niin pääset nauttimaan erityishalvasta 50 euron hinnasta. Halutessasi toimitamme kausikortin postitse kotiin jo ennen joulua. Muutoin kausikortit ovat noudettavissa talven harjoitusotteluissa tai postitetaan myöhemmin keväällä ennen Kakkosen kauden alkua.

[kampanja p√§√§ttynyt ‚Äď tilauslomake poistettu]

Jos haluat maksaa mieluummin heti, kausikortteja on edelleen saatavilla myös TamU-kaupasta.