Hanki harvinaisia liiga­vuosien retro­tuotteita

27/11/2023 TamU
Uutinen

TamU-kauppaan on tullut myyntiin aivan pieni erä liigavuosien kannattajatuotteita. Tarjolla on alkuperäinen TamU-huivi sekä nykyisin erittäin harvoin nähty ohut ja kevyt kesähuivi. Lisäksi tarjolla on pikkulippuja, pikkuviirejä ja pikkupaitoja imukupilla. Koska tuotteita on tarjolla vain äärimmäisen rajoitettu erä ja ne ovat harvinaisia keräilyesineitä, hinnat ovat uusia kannattajatuotteita selvästi korkeammat. Tule ostoksille TamU-kauppaan.

Retrotuotteet

  • Lahjoituksena on saatu pieni erä liiga­vuosien tuotteita.
  • Myynnissä on 6 huivia, 11 kesä­huivia, 12 viiriä, 14 pikku­paitaa ja 16 pikku­lippua.
  • Ole nopea: tampereunited.fi/kauppa

Liigavuosien tuotteet tunnistaa siitä, että niissä Tampere Unitedin on hiukan erilainen kuin se nykypäivänä on. Alkuperäisessä logossa on nimittäin kentällä olevien pelaajien lukumäärän mukaisesti yksitoista tähteä. Kaudelle 2016 tultaessa logoon lisättiin kannattajia symboloiva kahdestoista tähti.

Lisäksi logossa olevassa Tammerkoskessa oli liigavuosina liukuväritys. Tosin kaikissa tuotteissa liukuväriä ei logossa liigavuosinakaan aina ollut, kuten on nyt myytävien tuotteiden osalta tehty pikkulipussa ja viirissä. Alkuperäisessä huivissa puolestaan liukuväristä on erityisen mielenkiintoinen rasteroitu toteutus.

Nyt kannattaa tulle nopeasti TamU-kauppaan ostamaan tuotteet pois, sillä erittäin rajallinen määrä keräilyharvinaisuuksia saatetaan myydä pois hyvinkin nopeasti! Retrotuotteet ovat mainio idea myös joululahjaksi, ja nyt ostamalla paketti ehtii perille hyvissä ajoin ennen joulua.

Retrotuotteilla kerätään varoja uuteen toimistoon

Retrotuotteiden myynti on osa tänä syksynä käynnissä olevaan kampanjaa, jolla pyritään keräämään lisää varoja helpottamaan Tampere Unitedin muuttoa uudelle toimistolla Tammelan stadionin yhteyteen. Muuton yhteydessä maksettavaksi tule keskisuurelle seuralle massiivinen 25 000 €:n lasku, joten ostamalla retrotuotteen helpotat seuran tilapäisesti heikkenevää kassatilannetta.

Ostoksille: tampereunited.fi/kauppa

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

16.6. MaPS - TamU naiset 0 – 13

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - SalPa

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2