Haku TamU-naisten tryouteille jatkuu – aloitus maanantaina 6.11.

26/10/2023 TamU naiset
Uutinen

Tampere United hakee uusia pelaajia kaudella 2024 naisten Kolmosessa ja Nelosessa pelaaviin joukkueisiinsa. Pelaajien katsastus alkaa joukkueiden yhteisillä tryouteilla, jotka alkavat maanantaina 6.11. Kaupin tekonurmella 2. Tryout-jakso jatkuu marraskuun loppuun asti, ja sen aikana harjoitellaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin aina klo 19.45 alkaen. Molempiin joukkueisiin haetaan pelaajia kaikille pelipaikoille, mutta erityisesti tarvetta on maalivahdeille. Mukaan halutaan motivoituneita pelaajia, jotka haluavat olla mukana nostamassa joukkueita seuraavalle sarjatasolle. TamU sijoittui viime kaudella Kolmosessa neljänneksi ja Nelosessa viidenneksi.

TamU-naisten tryoutit

 • Järjestetään Kaupissa 6.–30.11. maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 19.45.
 • Haussa pelaajia sekä Kolmosessa että Nelosessa pelaaviin joukkueisiin – erityisesti maalivahdit haussa.
 • Ilmoittautuminen tämän jutun lopussa olevalla lomakkeella.

Kolmosessa pelaavaan edustus­joukkueeseen haetaan ensisijaisesti pelaajia, joilla on jo pelikokemusta vähintään Kolmosen tasolla. Viime kauden joukkueen runko pysyy näillä näkymin hyvin koossa, mutta vahvistuksia haetaan, jotta nousutavoite toteutuisi ensi kaudella. Samalla Nelosessa pelaava kakkosjoukkue halutaan nostaa mahdollisimman pian Kolmoseen, jotta TamUlla on tarjota laadukkaita pelejä kahdelle joukkueelliselle pelaajia.

”Ilmoittautumisia on tullut jo toistakymmentä, ja niiden perusteella on ollut ilo huomata TamU-naisten vetovoiman olevan tulevallekin kaudelle erittäin hyvä”, toteaa naisten kilpajoukkueista vastaava seuran hallituksen jäsen Miisa Heikkinen.

Tulevalla kaudella naisten edustusjoukkue pelaa lännen alueen Kolmosen lohkossa AB, jossa on mukana useita joukkueita erityisesti Turun seudulta. Nelonen sen sijaan pelataan paikallisena sarjana pääasiassa Tampereen seudulla.

Nousutavoitteiden tukemiseksi Tampere United kehittää erityisesti edustus­joukkueen ottelu­tapahtumia, viestintää ja varainhankintaa, jotta kausimaksut voidaan pitää joukkueiden kustannuksiin nähden erittäin kohtuullisina.

Päävalmentaja Kari Numminen vastaa molemmista joukkueista. Apunaan hänellä on erityisesti edustusjoukkueen puolella Pyry Virtanen ja kakkosjoukkueessa Jenni Formulahti. Lisäksi naisten joukkueen taustoilla ovat huoltajana Miisa Heikkinen sekä joukkueenjohtaja Henrik Hiekkataipale. Myös valmennustiimiin ja muihin taustoihin haetaan vahvistusta.

Tryouteista kiinnostuneet pelaajat voivat hakea mukaan oheisella lomakkeella. Lisätietoja voi kysyä päävalmentaja Kari Nummiselta (kari.numminen (ät) tampereunited.fi, puh. 0400 742 433).

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelin (pakollinen)

  Pelipaikka (pakollinen)

  Syntymävuosi (pakollinen)

  Missä olet pelannut aiemmin (seura, sarjataso, vuodet) (pakollinen)

  Vapaa sana

  TamU-Kauppa

  Pääyhteistyökumppanit

  Tukemassa myös

  29.10. Klubi 04 - TamU 4 – 0

  24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

  7.10. Pato - TamU 2 6 – 5

  klo - TamU

  klo - TamU naiset

  klo - TamU 2