Esittelyssä TamU-TV:n uudet kasvot ja äänet

15/05/2019
Uutinen

TamU-TV:n uusi selostaja on seuran pitkäaikainen kannattaja Juuso Koskinen. Juho Reijonen hyppää alkavalla kaudella kameran takaa sen toiselle puolelle ja hoitaa haastattelut kentän laidalta. Suorat ottelulähetykset kaudella 2019 käynnistyvät tulevana lauantaina, kun Pallo-Iirot saapuu Sinipaitojen vieraaksi Pyynikille. Kuten jo aiemmin uutisoitiin, on TamU-TV:n toimintaan tullut alkaneelle kaudelle raju supistus, kun vierasottelut, grafiikat ja ennakkostudiot riisuttiin pois lähetyksistä.

Talvella TamU-TV haki itselleen uutta selostajaa ja hakemuksia tuli ilahduttavan paljon. Alkavalla kaudella Tampere Unitedin kotiotteluiden selostajaksi valikoitui lopulta Juuso Koskinen. Koskinen on Tampere Unitedin pitkäaikainen kannattaja, jolla ei ole aikaisempaa selostuskokemusta.

”Olen innoissani, että pääsen osaksi TamU-TV:tä ja jatkamaan Manu Haapalaisen jalanjäljissä. Äänestäni voi odottaa pientä jännitystä ensimmäisissä peleissä, koska en ole aikaisemmin selostanut pelejä. Odottaa voi knoppitietoja niin vastustajien kuin Sinipaitojen puolelta, sekä tunnerikasta selostusta”, lupailee Koskinen.

Alkavalla kaudella lähetys kotiotteluista käynnistyy viisi minuuttia ennen ottelun alkua ja Koskinen johdattelee kokoonpanojen kautta katsojat itse otteluun. Tauolla ei ole ohjelmaa luvassa, mutta ottelun jälkeen saadaan pelaaja- ja valmentajakommentit tuoreeltaan kentän laidalta. Nämä haastattelut tarjoilee Juho Reijonen.

Juho Reijonen on pitkänlinjan TamU-TV-tekijöitä, sillä hän on ollut mukana tekniikkaryhmässä jo kauden 2016 alusta alkaen. Reijonen avustaa yhä myös kameran toisella puolella, mutta päävastuu on haastattelujen tekemisessä.

Reijonen odottaa lauantaita ja ensimmäistä lähetystä terveellä jännityksellä: ”Onhan tämä vähän jännittävää hypätä yhtäkkiä kameran eteen sen takaa, mutta pääasia että saamme ottelut näytettyä. Tarmo Lyytikäinen on yksi intohimoisimmista jalkapalloon suhtautuvista henkilöistä, jonka olen koskaan tavannut. Ihan samanlaista tykistä on siis turha odottaa, mutta luotan omaan tekemiseeni ja tyyliini”, Reijonen kertoo ja viittaa samalla aiemmin haastatteluja tehneeseen, sekä yhä TamU-TV:n taustalla vaikuttavaan Tarmo Lyytikäiseen.

Täysin poissuljettua Lyytikäisen näkeminen tai kuuleminen lähetyksissä ei tälläkään kaudella ole, sillä hän toimii yhdessä jo aiemmilla kausilla kuuluttajana toimineen Tuomo Toivosen kanssa Koskisen ja Reijosen varamiehenä.

Nyt alkavat kotiottelut merkitsevät Juho Reijoselle muutakin kuin lähetysten alkua: ne ovat hänelle myös ensimmäinen konkreettinen esimerkki kesän saapumisesta.

”Siitä tietää kesän aina virallisesti alkaneen, kun kävelee Pyynikin kentän portista sisään. Saa morjestella kaikki tutut naamat läpi, jakaa kuulumiset, kantaa aitoja porukalla ja laitetaan show pystyyn. Syödään makkarat ja juodaan kahvit. Silloin viimeistään nousee se fiilis, että nyt mennään taas!” Reijonen tunnelmoi.

Tampere United – Pallo-Iirot TamU-TV:ssä lauantaina klo 16.55 alkaen etäkannattajia palvelemassa. Tule mukaan osoitteessa tampereunited.fi/tamu-tv.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

4.2. Reipas - TamU 3 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

4.2. TamU 2 - Union Plaani 0 – 2

25.2. klo 14 TamU - TPV

10.3. klo 14 TamU naiset - TuTo

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa