12.6.2020

 
 

Eric Bullock tuo hyökkäykseen vielä lisää tulivoimaaTampere Unitedin jo ennestään kova hyökkäyskalusto vahvistui vielä entisestään, kun Eric Bullock allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen. Hyökkääjän paikalla viihtyvä 23-vuotias pelimies pystyy pelaamaan myös laidalla tai ylempänä keskikenttänä.

Eric Bullock siirtyy TamUun Nokian Palloseurasta, jossa hän pelasi edellisen kauden tehden kymmennen maalia 18 Kolmosen ottelussa. Jalkapallokoulutuksensa Bullock on hankkinut Valkeakoskella, jossa hän kävi läpi Hakan juniorimyllyn nousten jopa edustuksen harjoitusrinkiin. Valkeakoskella nuori mies sai myös ensimmäiset kosketuksensa miesten peleihin, kun hän A-juniorien SM-sarjan lisäksi pelasi Kolmosen pelejä PS-44:ssä.

Bullock voikin olla tuttu Sinipaitoja seuranneille TamUn edellisen Kolmosen kauden avauksesta, jossa h√§n oli Tehtaan kent√§ll√§ Pallo-Seppojen parhaimmistoa TamUn 0‚Äď1-vierasvoittoon p√§√§ttyneess√§ ottelussa.

Palloseppojen jälkeen Bullock muutti Helsinkiin, jossa hän pelasi Kolmosta HPS:ssä, josta tie vei Tampereelle TPV-paitaan. Siellä Bullock pelasi myös TamUa vastaan Tampereen derbyissä, ja oli mukana nostamassa TPV:tä Ykköseen. Kakkosessa 17 pelissä vyölle kertyi kolme maalia.

”Bullock on toki hy√∂kk√§√§j√§, mit√§ meill√§ jo on paljon, mutta ei ehk√§ kuitenkaan viel√§ ihan saman tyyppist√§. Eric on innokas juoksemaan selustaan linjan taakse, ja ihan niin puhdasta sellaista pelaajaa meill√§ ei viel√§ ollut”, perustelee p√§√§valmentaja Jukka Listenmaa viel√§ yhden lis√§hy√∂kk√§√§j√§n signaamista joukkueeseen.

”H√§n on my√∂s varsin nopea kaveri, joten h√§n tuo j√§lleen yhden uuden variaation meid√§n pelaamiseen”, jatkaa Listenmaa.

Listenmaan mukaan Bullock on osoittanut harjoituksissa olevansa täydessä kunnossa, joten sisäänajovaiheelle ei ole tarvetta.

”Eric oli mukana jo viime viikolla, kun treenasimme jopa suhteellisen kovaa. Viime viikon torstaina meill√§ oli siihen asti kev√§√§n kovin tempopelitreeni, eik√§ h√§nell√§ ollut pienint√§k√§√§n ongelmaa jaksamisen suhteen.”

Bullock tähyää sateentekijäksi

Nyt uusi kausi käynnistyy Tampere Unitedissa ja Bullock odottaa jo kovasti tositoimiin pääsyä.

”Epidemian vuoksi siirtynyt kauden avaus on nostanut n√§lk√§√§”, Bullock toteaa.

”Joukkueena odotan tasaista ja nousukiitoista suorittamista. Meill√§ on t√§lle sarjatasolle kova rosteri kasassa, joten totta kai tavoite on pelata sarjatasoa pyk√§l√§√§ korkeammalla kauden p√§√§tytty√§”, summaa Bullock joukkueen odotuksia alkavaan kauteen.

Viime kaudella hyökkääjä pääsi kaksinumeroiseen maalilukuun, ja maaleja hän aikoo mättää myös tänä vuonna.

”Hy√∂kk√§√§j√§n√§ henkil√∂kohtainen tavoite on olla se sateentekij√§ ja tehd√§ paljon maaleja”, Bullock kertoo.

”En ole n√§in isolle ja sitoutuneelle kannattajajoukolle p√§√§ssyt pelaamaan, mutta olen sivusta seurannut Sinikaartin upeaa tekemist√§. Onkin mahtavaa p√§√§st√§ nyt viimein pelaamaan teille. Pidet√§√§n sama kova p√∂hin√§ p√§√§ll√§ peleiss√§!” Bullock l√§hett√§√§ terveiset kannattajille.

Huomenna lauantaina se sitten viimein on edess√§ ‚Äď kauan odotettu ja hekumoitu sarja-avaus, jonka asetelmat eiv√§t voisi olla juuri herkullisemmat. Tervetuloa Pyynikille!

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2020:

Ali Aitbenzanzoun (kk)
Hakim Belbachir (h)
Eric Bullock (h)
Ek Eino-Veikko (p)
Emenike (h)
Arttu Haapala (kk)
Arttu Huovila (h)
Mahad Hussein (p)
Severi Kankkunen (p)
Markus Kopf (kk)
Oskari Korpinen (h)
Roope Kostiainen (h)
Badr Laouini (h)
Eetu Rahkola (p)
Jani Rantala (mv)
Eetu Räisänen (h)
Henri Savolainen (mv)
Jerry Sorjonen (h)
Matias Stark (p)
Nils Strömsholm (kk)
Tommi Sääksi (p)
Riku Tanila (mv)
Ville Turunen (kk)
Pyry Virtanen (p)
Panu Väliaho (h)