Eric Bullock jatko­sopimukseen Tampere Unitedin kanssa

30/09/2021 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin ensi kauden joukkue on saanut jälleen yhden tärkeän palasen lisää, kun tällä kaudella roppakaupalla maaleja iskenyt Eric Bullock, 25, on allekirjoittanut vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Sopimus sisältää myös seuran option kaudesta 2023. Toista kauttaan Sinipaidoissa pelaava Eric Bullock on ollut iso osa kuluvan kauden Tampere Unitedia. Bullock on esiintynyt yhteensä kahdessatoista Kolmosen ottelussa tehden yhtä monta maalia. Lisäksi Bullock on pelannut neljässä Suomen Regions’ Cupin ottelussa, ja maalisaldo on niissä kasvanut kahdella Sundom IF:n verkkoon tehdyllä osumalla.

Bullockille päätös jatkaa Tampere Unitedissa oli helppo.

”Fiilikset ovat hyvät ja levolliset, kun näin ajoissa tuli selkeys ensi kaudesta. Kiva että saatiin homma maaliin. Innolla odotan mitä tuleva tuo”, Bullock kommentoi tuoretta jatkosopimustaan.

”Tämä on sen verran hyvä porukka, jolla on pari vuotta vedetty projektia eteenpäin, että oli itselleni aika selkeä päätös, että jatkan joukkueessa jos vain sopimusta tarjotaan.”

Bullock on noussut kauden mittaan yhdeksi Tampere Unitedin näkyvimmistä hahmoista. Valtaosa Bullockin maaleista on syntynyt loppukauden aikana, ja TamUn seuraajille on varmasti tullut tutuksi tällä kaudella pääosin laidalla pelanneen Bullockin maaliin johtaneet juoksut laidalta keskelle.

Erityisen tehokkaalla pelipäällä Bullock oli elokuussa pelatussa PJK-ottelussa, jossa hän teki peräti neljä maalia, vaikka Bullock aloittikin ottelun vaihtopenkin puolelta. Bullock itse pitääkin tuota ottelua sysäyksenä erinomaiselle syysvireelleen.

”Sain PJK-pelissä mahdollisuuden ja onnistumisia. Siinä ottelussa sain paikkoja tuhlattavaksikin asti. Siitä pelistä tuli kuitenkin sellainen rentous tekemiseen, kun sai apinan pois selästä”, Bullock kertoo.

Sinipaitojen kautta on jäljellä enää muutama ottelu. Bullock odottaakin innolla kauden huipennusta ja kahta viimeistä Kolmosen ottelua torstaina TKT:ta ja FC Haka junioreita vastaan, sekä tulevana sunnuntaina pelattavaa Regions’ Cupin välierää FC Kiistoa Vaasassa.

”Tulee varmasti kova loppukausi. Muutama peli on enää jäljellä. ja nousu Kakkoseen on omissa käsissä. Hieno pelata näin panoksellisia pelejä ja odotan näitä pelejä kovalla innolla”, Bullock sanoo.

Bullockin sopimuksen myötä Tampere Unitedilla on neljä sopimuspelaajaa kaudelle 2022, kun aiemmin on julkaistu Anton Brightin, Arttu Haapalan ja Topias Järvelän sopimukset. Valmentajista jatkosopimukset on julkaistu päävalmentaja Jukka Listenmaan sekä malivahtivalmentajakaksikon Juha Seppälä ja Jussi Siltanen sopimukset. Lokakuu tuo tullessaan rutkasti lisää sopimusjulkaisuja, joihin palataan näillä näkymin jo ensi viikolla.

Katso Eric Bullockin haastattelu (14.10.2021)

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

20.4. TamU - Ilves 2 5 – 1

20.4. TamU naiset - PIF 2 – 1

16.4. TamU 2 - EIF 0 – 11

24.4. klo 18 SexyPöxyt - TamU

23.4. klo 19 TamU naiset - TPV

27.4. klo 15 TP-49 - TamU 2