30.9.2021

 
 

Eric Bullock jatko­sopimukseen Tampere Unitedin kanssaTampere Unitedin ensi kauden joukkue on saanut jälleen yhden tärkeän palasen lisää, kun tällä kaudella roppakaupalla maaleja iskenyt Eric Bullock, 25, on allekirjoittanut vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Sopimus sisältää myös seuran option kaudesta 2023. Toista kauttaan Sinipaidoissa pelaava Eric Bullock on ollut iso osa kuluvan kauden Tampere Unitedia. Bullock on esiintynyt yhteensä kahdessatoista Kolmosen ottelussa tehden yhtä monta maalia. Lisäksi Bullock on pelannut neljässä Suomen Regions’ Cupin ottelussa, ja maalisaldo on niissä kasvanut kahdella Sundom IF:n verkkoon tehdyllä osumalla.

Bullockille päätös jatkaa Tampere Unitedissa oli helppo.

”Fiilikset ovat hyv√§t ja levolliset, kun n√§in ajoissa tuli selkeys ensi kaudesta. Kiva ett√§ saatiin homma maaliin. Innolla odotan mit√§ tuleva tuo”, Bullock kommentoi tuoretta jatkosopimustaan.

”T√§m√§ on sen verran hyv√§ porukka, jolla on pari vuotta vedetty projektia eteenp√§in, ett√§ oli itselleni aika selke√§ p√§√§t√∂s, ett√§ jatkan joukkueessa jos vain sopimusta tarjotaan.”

Bullock on noussut kauden mittaan yhdeksi Tampere Unitedin näkyvimmistä hahmoista. Valtaosa Bullockin maaleista on syntynyt loppukauden aikana, ja TamUn seuraajille on varmasti tullut tutuksi tällä kaudella pääosin laidalla pelanneen Bullockin maaliin johtaneet juoksut laidalta keskelle.

Erityisen tehokkaalla pelipäällä Bullock oli elokuussa pelatussa PJK-ottelussa, jossa hän teki peräti neljä maalia, vaikka Bullock aloittikin ottelun vaihtopenkin puolelta. Bullock itse pitääkin tuota ottelua sysäyksenä erinomaiselle syysvireelleen.

”Sain PJK-peliss√§ mahdollisuuden ja onnistumisia. Siin√§ ottelussa sain paikkoja tuhlattavaksikin asti. Siit√§ pelist√§ tuli kuitenkin sellainen rentous tekemiseen, kun sai apinan pois sel√§st√§”, Bullock kertoo.

Sinipaitojen kautta on jäljellä enää muutama ottelu. Bullock odottaakin innolla kauden huipennusta ja kahta viimeistä Kolmosen ottelua torstaina TKT:ta ja FC Haka junioreita vastaan, sekä tulevana sunnuntaina pelattavaa Regions’ Cupin välierää FC Kiistoa Vaasassa.

”Tulee varmasti kova loppukausi. Muutama peli on en√§√§ j√§ljell√§. ja nousu Kakkoseen on omissa k√§siss√§. Hieno pelata n√§in panoksellisia pelej√§ ja odotan n√§it√§ pelej√§ kovalla innolla”, Bullock sanoo.

Bullockin sopimuksen myötä Tampere Unitedilla on neljä sopimuspelaajaa kaudelle 2022, kun aiemmin on julkaistu Anton Brightin, Arttu Haapalan ja Topias Järvelän sopimukset. Valmentajista jatkosopimukset on julkaistu päävalmentaja Jukka Listenmaan sekä malivahtivalmentajakaksikon Juha Seppälä ja Jussi Siltanen sopimukset. Lokakuu tuo tullessaan rutkasti lisää sopimusjulkaisuja, joihin palataan näillä näkymin jo ensi viikolla.

Katso Eric Bullockin haastattelu (14.10.2021)