4.9.2020

 
 

Eric Bullock jatkaa TamUssa myös kauden 2021Tampere United julkaisee seitsemännen pelaajasopimuksen kaudelle 2021, kun Eric Bullockin nimi saatiin sopimuspaperiin. Tuore sopimus sitoo 24-vuotiaan hyökkääjän Sinipaitoihin yhdeksi lisävuodeksi.

Eric Bullock on tehnyt kuluvalla kaudella pelaamassaan kymmenessä Kolmosen ottelussa kolme maalia ja antanut lisäksi kaksi maalisyöttöä. Viisi maalia tehneen Roope Kostiaisen ja neljästi osuneen Arttu Haapalan takana Bullock jakaa kolmella osumallaan Sinipaitojen sisäisen maalipörssin kolmostilaa yhdessä Panu Väliahon kanssa.

Kesäkuun alussa TamUn rinkiin liittyneen Bullockin vastuu on lisääntynyt kauden edetessä ja viimeisissä kahdeksassa ottelussa hän on ollut kuudesti avauksessa.

”Nihke√§n alun j√§lkeen on tuntunut mukavalta, ett√§ pelit ovat alkaneet rullaamaan joukkueena sarjan edetess√§”, Bullock itse summaa tuntemuksia kaudesta t√§h√§n asti.

Yksi maaleista syntyi Bullockin edellistä seuraa NoPSia vastaan komealla tavalla, kun hyökkääjä vei ensin puikot puolustajalta ja kiersi vielä lopuksi maalivahdin. Esitys nokialaisia vastaan onkin jäänyt miehen mieleen.

”Suvereeni 3-0 kotivoitto NoPSista maistui hyv√§lt√§.”

Yläloppusarjassa odottaa vielä viisi ottelua, joihin Bullock lähtee luottavaisin mielin.

”Joukkueessa on nyt hyv√§ p√∂hin√§ p√§√§ll√§ kent√§ll√§ ja kopissa, joten luonnollisesti odotuksina on voittaa jokainen ottelu ja katsoa, mihin se riitt√§√§ sarjasijoituksissa.”

Bullockin laitapelaaminen yllätti Listenmaan

”Taas saimme hyv√§n jatkon ensi kautta silm√§ll√§ pit√§en. H√§nen nopeutensa on p√§√§ssyt laidalla aivan uudella tavalla esiin, ja h√§n on selv√§sti saanut uudelta pelipaikalta innostusta”, arvioi TamU-p√§√§valmentaja Jukka Listenmaa.

Päävalmentaja myöntää suoraan, ettei nähnyt Eric Bullockia laitapelaajana hänen seuraan saapuessaan.

”Kyll√§ se tuli minulle yll√§tyksen√§. Olin aina pit√§nyt h√§nt√§ puhtaana k√§rken√§ tai kymppipaikan pelaajana. Sopimusuutisoinnista taisin saada ensimm√§isen kerran tietoa, ett√§ h√§n on pelannut aiemmin my√∂s laidalla.”

Vuoden jatkosopimusta Listenmaa pitää erittäin hyvänä asiana.

”Eric tuli meille ihan siihen kauden alkuun ja ensimm√§isiss√§ peleiss√§ se viel√§ n√§kyi. Nyt h√§n on p√§√§ssyt meid√§n systeemiin kiinni, ja kun saa koko talven olla meid√§n kanssa, niin varmasti ensi kaudelle entist√§kin paremmin”, Listenmaa arvioi.

Eric Bullock on Tampere Unitedin seitsemäs sopimuspelaaja tulevalle kaudelle.

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2021:

Hakim Belbachir, h
Anton Bright, p
Eric Bullock, h
Arttu Haapala, kk
Severi Kankkunen, p
Mauno Sirén, p
Riku Tanila, mv