Eric Bullock jatkaa TamUssa myös kauden 2021

04/09/2020
Uutinen

Tampere United julkaisee seitsemännen pelaajasopimuksen kaudelle 2021, kun Eric Bullockin nimi saatiin sopimuspaperiin. Tuore sopimus sitoo 24-vuotiaan hyökkääjän Sinipaitoihin yhdeksi lisävuodeksi.

Eric Bullock on tehnyt kuluvalla kaudella pelaamassaan kymmenessä Kolmosen ottelussa kolme maalia ja antanut lisäksi kaksi maalisyöttöä. Viisi maalia tehneen Roope Kostiaisen ja neljästi osuneen Arttu Haapalan takana Bullock jakaa kolmella osumallaan Sinipaitojen sisäisen maalipörssin kolmostilaa yhdessä Panu Väliahon kanssa.

Kesäkuun alussa TamUn rinkiin liittyneen Bullockin vastuu on lisääntynyt kauden edetessä ja viimeisissä kahdeksassa ottelussa hän on ollut kuudesti avauksessa.

”Nihkeän alun jälkeen on tuntunut mukavalta, että pelit ovat alkaneet rullaamaan joukkueena sarjan edetessä”, Bullock itse summaa tuntemuksia kaudesta tähän asti.

Yksi maaleista syntyi Bullockin edellistä seuraa NoPSia vastaan komealla tavalla, kun hyökkääjä vei ensin puikot puolustajalta ja kiersi vielä lopuksi maalivahdin. Esitys nokialaisia vastaan onkin jäänyt miehen mieleen.

”Suvereeni 3-0 kotivoitto NoPSista maistui hyvältä.”

Yläloppusarjassa odottaa vielä viisi ottelua, joihin Bullock lähtee luottavaisin mielin.

”Joukkueessa on nyt hyvä pöhinä päällä kentällä ja kopissa, joten luonnollisesti odotuksina on voittaa jokainen ottelu ja katsoa, mihin se riittää sarjasijoituksissa.”

Bullockin laitapelaaminen yllätti Listenmaan

”Taas saimme hyvän jatkon ensi kautta silmällä pitäen. Hänen nopeutensa on päässyt laidalla aivan uudella tavalla esiin, ja hän on selvästi saanut uudelta pelipaikalta innostusta”, arvioi TamU-päävalmentaja Jukka Listenmaa.

Päävalmentaja myöntää suoraan, ettei nähnyt Eric Bullockia laitapelaajana hänen seuraan saapuessaan.

”Kyllä se tuli minulle yllätyksenä. Olin aina pitänyt häntä puhtaana kärkenä tai kymppipaikan pelaajana. Sopimusuutisoinnista taisin saada ensimmäisen kerran tietoa, että hän on pelannut aiemmin myös laidalla.”

Vuoden jatkosopimusta Listenmaa pitää erittäin hyvänä asiana.

”Eric tuli meille ihan siihen kauden alkuun ja ensimmäisissä peleissä se vielä näkyi. Nyt hän on päässyt meidän systeemiin kiinni, ja kun saa koko talven olla meidän kanssa, niin varmasti ensi kaudelle entistäkin paremmin”, Listenmaa arvioi.

Eric Bullock on Tampere Unitedin seitsemäs sopimuspelaaja tulevalle kaudelle.

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2021:

Hakim Belbachir, h
Anton Bright, p
Eric Bullock, h
Arttu Haapala, kk
Severi Kankkunen, p
Mauno Sirén, p
Riku Tanila, mv

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

12.4. FC Honka - TamU 1 – 1

12.4. SalPa - TamU naiset 1 – 3

24.3. FC Kangasala - TamU 2 2 – 3

17.4. klo 19 TamU - FC Inter 2

20.4. klo 14 TamU naiset - PIF

16.4. klo 18 TamU 2 - EIF