6.5.2021

 
 

Eino-Veikko Ek jatkaa SinipaidoissaKolmosen eliittiin kuuluva Eino-Veikko Ek tuo jälleen vauhtia ja juonikkuutta Tampere Unitedin laidoille. Juuri 26-vuotta täyttäneen pelaajan sopimus kattaa kauden 2021.

Laitapakin ja linkin tontit suvereenisti hoitava Eino-Veikko Ek jatkaa TamUn kannattajien iloksi sinisessä paidassa myös tulevan kauden. Viime kaudella pelaamassaan 13 ottelussa Ek pelasi lähes kaikissa täydet minuutit, ja kuului kerta toisensa jälkeen kentän parhaimmistoon. Tehotilastoon merkittiin kolme maalia ja neljä syöttöä, mikä on erittäin kova saldo enimmäkseen pakin tontilla pelanneelle pelaajalle.

Hiljattain 26 vuotta täyttänyt Ek kunnostautui viime kaudella erityisesti vahvojen laitanousujen saralla. Ekin monikäyttöisyys laitakaistaleen eri pelipaikoilla helpottanee valmennusjohdon kasaamaa palettia, sillä erityisesti laitapakin tontilla laatua ja leveyttä löytyy vaikka millä mitalla.

Jyväskylässä opiskelevaan ja Futsal-liigaa pelaavaan Ekiin on ollut keskusteluyhteys läpi talven, ja nyt kun futsalkausi päättyi, oli aika laittaa nimi alle sopimukseen. Talven mittaan Ek on kuitenkin ehtinyt osallistua satunnaisesti harjoituksiin ja yhteen helmikuussa pelattuun harjoitusotteluun.

Joukkueella vain yksi suunta

Ekin ensimmäisestä kaudesta Tampere Unitedissa jäi pelimiehellä hyvä tunne, mutta myös nälkää tulevaan.

”Henkil√∂kohtaisella tasolla viime kaudesta j√§i todella hyv√§t fiilikset, sill√§ sain pelata terveen√§ ja isoilla minuuteilla k√§yt√§nn√∂ss√§ koko kauden.”

”Heikko alkukausi j√§i harmittamaan ja siihen tarvitaan t√§ll√§ kaudella parannus”, Ek harmittelee.

”Tulevalla kaudella odotan joukkueen jatkavan siit√§, mihin viime syksyn√§ j√§√§tiin. Uskallan v√§itt√§√§, ett√§ olimme silloin koko Kolmosen paras joukkue. Mik√§li pystymme yll√§pit√§m√§√§n ja jopa nostamaan tasoa, on joukkueella kauden p√§√§tteeksi vain yksi suunta”, Ek pohdiskelee.

Täydellinen joukkuepelaaja

Päävalmentaja Jukka Listenmaa on luonnollisesti tyytyväinen, kun Ekin jatkosopimus sai sinettinsä.

”Laitaosasto on nyt t√§ynn√§. Puhuimme jo Einon kanssa, ett√§ kent√§n vasemmalla laidalla h√§n tulee kamppailemaan peliajasta. Viel√§ ei ole ly√∂ty lukkoon, l√∂ytyyk√∂ paikka ylemp√§√§ vai alempaa”, Listenmaa kaavailee.

Erityisen mielissään Listenmaa on siitä, mitä kovakuntoinen pelaaja voi tuoda laita-akselille puhtaalla juoksuvoimallaan.

”Olemme halunneet joukkueeseen juoksuvoimaisia pelaajia eik√§ Kolmosesta varmaan juoksuvoimaisempaa kaveria l√∂ydy kuin Eino.”

”Eino on my√∂s t√§ydellinen joukkuepelaaja ja tulee kaikkien kanssa juttuun”, Listenmaa suitsuttaa Ekin roolia pukukopissa.

”Toivottavasti n√§hd√§√§n pian Pyynikill√§!”

Yksi viime kaudesta parhaiten mieleen jääneistä asioista oli Ekille hieno ottelutunnelma.

”Koti- ja vieraspeleiss√§ oli l√§pi kauden loistava tunnelma. Etenkin Pyynikill√§ oli hienoa pelata runsaslukuisen yleis√∂n edess√§. Toivotaan, ett√§ t√§t√§ olisi luvassa my√∂s tulevana kes√§n√§. Toivottavasti n√§hd√§√§n pian Pyynikill√§!”

Pyynikille paluuta odottaa kuumeisesti koko seurayhteist√∂. Odottamisen tuskaa voi lievitt√§√§ parhaiten hankkimalla kausikortin tulevalle kaudelle. Normaalihintaiset kausikortit maksavat 70 ‚ā¨ ja alennusryhmien kausarit 45 ‚ā¨. Klikkaa TamU-kauppaan tai tee ostoksesi suoraan alla olevista napeista.

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2021:

Ali Aitbenzanzoun, kk
Hakim Belbachir, h
Anton Bright, p
Eric Bullock, h
Eino-Veikko Ek, p
Arttu Haapala, kk
Iikka Häkkinen, h
Topias Järvelä, h
Severi Kankkunen, p
Markus Kopf, kk
Roope Kostiainen, h
Paavo Kujala, p
Antti Kuusinen, mv
Po Law, p
Arttu Mättö, kk
Jesse Oksanen, h
Eetu Räisänen, kk
Henri Savolainen, mv
Mauno Sirén, p
Aapo Sipponen, mv
Matias Stark, p
Nils Strömsholm, p
Riku Tanila, mv
Verneri Uimonen, p
Pyry Virtanen, p
Jesse Vuori, p
Panu Väliaho, h