Eetu Räisänen pelaa Tampere Unitedissa myös kaudella 2022

22/10/2021 TamU
Uutinen

Suomen Region´s Cupin viikko sitten voittanut Tampere United valmistautuu jo kovaa vauhtia tulevaan kauteen Kakkosessa. Yksi tärkeä kiinnitys on keskikentän pohjalla viihtyvän Eetu Räisäsen jatkon solmiminen tulevalle kaudella.

Kauden 2020 kynnyksellä Sinipaitoihin liittynyt Eetu Räisänen, 25, jatkaa Tampere Unitedissa. Porilaislähtöiselle Räisäselle tuleva kausi on jo kolmas TamUssa, ja jatkosopimus on tärkeä osa nykyisen rungon jatkumoa sekä siirtymistä seuraavalle sarjaportaalle.

”Hyvin paljon on menty eteenpäin siitä kuin liityin Tampere Unitediin. Hyvin paljon pelaajia on pysynyt mukana ja valmennus pysynyt samana”, Räisänen puntaroi seuran tilaa ja kehitystä.

Eetu Räisäsen mainitsema valmennus jatkaa Tampere Unitedissa ensi kaudella samassa kokoonpanossa. Tätä Räisänen pitää arvokkaana asiana.

”Se on ehdottomasti tärkeä asia. On olemassa tietty pelisuunnitelma millä valmentaja haluaa sen meidän pelin menevän ja sitä pystyy rakentamaan vuosi kerrallaan eteenpäin.”

Räisänen tyytyväinen omaan kauteensa

Päättyneellä kaudella Eetu Räisänen pelasi kaikissa Tampere Unitedin otteluissa Kolmosessa sekä Regions’ Cupissa. Sinipaitoihin siirtymisensä jälkeen juonikas keskikenttämies on tehnyt Tampereen ylpeydelle kolme maalia virallisissa otteluissa ja jakanut lukuisia kannattajien sydämiin painuneita syöttöjä.

Omiin otteisiinsa Räisänen on ollut varsin tyytyväinen.

”On mennyt hyvin, toki olisi aina voinut mennä paremmin, mutta pääsääntöisesti taso on pysynyt samana ja päässyt eteenpäinkin.”

Eetu Räisänen näkee kauden 2021 ilman tappiota läpi vetäneen Tampere Unitedin olevan valmis loikkaamaan uuden sarjatason haasteisiin.

”Kyllä me olemme valmiina. Olemme hyvä joukkue, harjoituksissa on hyvä taso ja peleissä kulkee hyvin. Näkisin meidät jopa Kakkosen kärkipäähän ensi kaudella”, Räisänen arvioi.

Eetu Räisäsen sopimus on jo 12. jatkosopimus, jonka Tampere United on julkaissut kaudelle 2022. Sopimusneuvotteluissa on pidetty kuluvalla viikolla taukoa, mutta ensi viikolla päästään jälleen täyteen vauhtiin, kun myös Kakkosen kausi on taputeltu päätökseensä.

Uusien pelaajien nimiä odotellessa kannattaa ostaa kausikortti kaudelle 2022, sillä ne ovat vielä lokakuun ajan myynnissä vanhoilla Kolmosen hinnoilla. Yleisimmin hankitut kausikortit löytyvät napeista tämän uutisen lopusta, ja loput vaihtoehdot eli erilaiset yhdistelmät ja VIP-kausikortit löydät TamU-kaupasta. Tervetuloa kausikorttiostoksille!

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2022:

Anton Bright (p, kk)
Eric Bullock (h)
Arttu Haapala (kk)
Topias Järvelä (kk)
Severi Kankkunen (p)
Roope Kostiainen (h)
Antti Kuusinen (mv)
Arttu Mättö (kk)
Jesse Oksanen (h)
Eetu Räisänen (kk)
Aapo Sipponen (mv)
Jesse Vuori (p)

Kausikortit kaudelle 2022

Katso Eetu Räisäsen haastattelu

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

7.7. TamU - P-Iirot 1 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

13.7. klo 16 HJS - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49