Eetu Rahkolalle neljäs kausi Sinipaidoissa

28/11/2018
Uutinen

Jo kaudella 2016 itsensä Tampere Unitedin kannattajien sydämiin pelannut toppari Eetu Rahkola on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen ja valmistautuu jo neljänteen kauteensa Tampere Unitedissa. Kaksi edellistä kautta ovat olleet ikävän loukkaantumiskierteen takia rikkonaisia, ja Rahkolalle on niiden aikana kertynyt yhteensä vain 19 Kakkosen ottelua. Nyt haussa on ehjä kausi Sinipaitojen puolustuslinjassa.

Eetu Rahkola, 24, debytoi Kakkosessa jo kaudella 2011 kasvattajaseuransa Vasa IFK:n paidassa ja pelasi vakiminuutteja kaudesta 2013 alkaen. Syksyllä 2014 tie vei Tampereelle, ja pelipaikka löytyi Kakkosessa pelanneesta Ilves-Kissoista ennen siirtoa Tampere Unitediin. Sinipaidoissa Rahkola on silminnähden nauttinut pelaamisesta äänekkään yleisön edessä. Ottelun jälkeisistä kohtaamisista kannattajien kanssa huokuu halu pelata nimenomaan kannattajille.

Vaikka menneet kaksi kautta ovat olleet Rahkolan osalta rikkonaisia, hän on näyttänyt kunnossa ollessaan olevansa Kakkosen tasolle eliittitoppari. Juuri nyt näyttääkin hyvältä, sillä Rahkola on ollut mukana joukkueen talviharjoittelussa alusta asti.

”Hieno juttu, että seurassa on vetovoimaa ja lyhyellä otannalla näyttäisi siltä, että testipelaajissa on paljon potentiaalia”, kommentoi Rahkola tryouteille tullutta uusien pelaajien joukkoa. ”Omalta osaltani jäi paljon nälkää viime kaudesta ja kova halu on päästä treenaamaan. Toisaalta taas hyvä, että on saanut huilata muutaman viikon tässä. Pääsen pikku hiljaa hyvään kuntoon ja koitetaan saada pitkästä aikaa taas mahdollisimman ehjä kausi.”

Vaikka viime kausi oli varmasti kaikille Tampere Unitedin yhteisössä suuri pettymys, Rahkola kääntää tilanteen positiiviseksi: ”Uskon, että viime kaudesta jäi itse asiassa paljonkin hyvää, ennen kaikkea arvokasta oppia monella rintamalla. Joukkue ja koko seura näytti loppukaudesta henkisen vahvuutensa, ja hinasimme omalla tekemisellä itsemme kuiville. Se oli loppujen lopuksi kova temppu.”

”Nyt on monella tapaa uusi alku ja se on hyvä. Lienee selvää, että yksilö- ja joukkuetasolla pitää tehdä jotain eri lailla verrattuna todella vaikeaan viime kauteen. Muut päättävät mitä ja miten, mutta päivittäisestä tekemisestä kaikki lähtee”, Rahkola jatkaa.

”Haluan voittaa paljon ja taistella sarjan kärkipaikoista. Monta vuotta TamUssa on siihen totuttu ja nyt on nähty se toinen puoli. Otetaan kaikki mahdollinen oppi mukaan ja lähdetään taas menestyksen tielle!” luo Rahkola uskoa.

Päävalmentaja Mourad Seddiki ei peittele tyytyväisyyttään. ”Hieno asia, että saatiin Rahkolalle jatkosopimus. Hän tuo osaamista. Uskon että hänen kokemuksella pystyy auttamaan sekä joukkuetta että nuoria pelaajia”, päävalmentaja kommentoi.

Kausikorttikaupoille

Tampere Unitedilla on sopimukset ensi kaudesta yhteensä seitsemän pelaajan kanssa. Lisää sopimusuutisia voidaan odottaa ripeään tahtiin joulukuun aikana. Niitä odotellessa kannattaa käydä kausikorttiostoksilla, sillä kausikortin hintaa kasvaa viidellä eurolla aina sopimusjulkaisun yhteydessä.

Pääkatsomokausikorttien hinta on nyt 60 euroa ja ne ovat myynnissä TamU-kaupassa. Kausikorttien hinnat nousevat aina sopimusuutisen yhteydessä 5 eurolla, kunnes kausikortit saavuttavat lopullisen hintansa, eli aikuisten kausikortti 90 euroa ja alennusryhmien kausikortti 65 euroa. Kannattajakatsomoon kausikortin hinta pysyy 50 eurossa koko myyntikauden ajan, eikä kannattajakatsomoon ole ensi kaudella erillistä alennusryhmien kausikorttia. Tervetuloa ostoksille!

TamU-kauppa: tampereunited.fi/kauppa

Sopimuspelaajat:

Elias Alanen (mv)
Antti Haavisto (p)
Elias Harala (h)
Aleksi Inkinen (p)
Antti Kuusinen (mv)
Eetu Rahkola (p)
Konsta Raittinen (kk)

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

24.9. GrIFK - TamU 1 – 4

24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

21.9. TKT - TamU 2 2 – 0

29.9. klo 19 TamU - FC Jazz

klo - TamU naiset

30.9. klo 16 TamU 2 - TPV