28.11.2018

 
 

Eetu Rahkolalle neljäs kausi SinipaidoissaJo kaudella 2016 itsensä Tampere Unitedin kannattajien sydämiin pelannut toppari Eetu Rahkola on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen ja valmistautuu jo neljänteen kauteensa Tampere Unitedissa. Kaksi edellistä kautta ovat olleet ikävän loukkaantumiskierteen takia rikkonaisia, ja Rahkolalle on niiden aikana kertynyt yhteensä vain 19 Kakkosen ottelua. Nyt haussa on ehjä kausi Sinipaitojen puolustuslinjassa.

Eetu Rahkola, 24, debytoi Kakkosessa jo kaudella 2011 kasvattajaseuransa Vasa IFK:n paidassa ja pelasi vakiminuutteja kaudesta 2013 alkaen. Syksyllä 2014 tie vei Tampereelle, ja pelipaikka löytyi Kakkosessa pelanneesta Ilves-Kissoista ennen siirtoa Tampere Unitediin. Sinipaidoissa Rahkola on silminnähden nauttinut pelaamisesta äänekkään yleisön edessä. Ottelun jälkeisistä kohtaamisista kannattajien kanssa huokuu halu pelata nimenomaan kannattajille.

Vaikka menneet kaksi kautta ovat olleet Rahkolan osalta rikkonaisia, hän on näyttänyt kunnossa ollessaan olevansa Kakkosen tasolle eliittitoppari. Juuri nyt näyttääkin hyvältä, sillä Rahkola on ollut mukana joukkueen talviharjoittelussa alusta asti.

”Hieno juttu, ett√§ seurassa on vetovoimaa ja lyhyell√§ otannalla n√§ytt√§isi silt√§, ett√§ testipelaajissa on paljon potentiaalia”, kommentoi Rahkola tryouteille tullutta uusien pelaajien joukkoa. ”Omalta osaltani j√§i paljon n√§lk√§√§ viime kaudesta ja kova halu on p√§√§st√§ treenaamaan. Toisaalta taas hyv√§, ett√§ on saanut huilata muutaman viikon t√§ss√§. P√§√§sen pikku hiljaa hyv√§√§n kuntoon ja koitetaan saada pitk√§st√§ aikaa taas mahdollisimman ehj√§ kausi.”

Vaikka viime kausi oli varmasti kaikille Tampere Unitedin yhteis√∂ss√§ suuri pettymys, Rahkola k√§√§nt√§√§ tilanteen positiiviseksi: ”Uskon, ett√§ viime kaudesta j√§i itse asiassa paljonkin hyv√§√§, ennen kaikkea arvokasta oppia monella rintamalla. Joukkue ja koko seura n√§ytti loppukaudesta henkisen vahvuutensa, ja hinasimme omalla tekemisell√§ itsemme kuiville. Se oli loppujen lopuksi kova temppu.”

”Nyt on monella tapaa uusi alku ja se on hyv√§. Lienee selv√§√§, ett√§ yksil√∂- ja joukkuetasolla pit√§√§ tehd√§ jotain eri lailla verrattuna todella vaikeaan viime kauteen. Muut p√§√§tt√§v√§t mit√§ ja miten, mutta p√§ivitt√§isest√§ tekemisest√§ kaikki l√§htee”, Rahkola jatkaa.

”Haluan voittaa paljon ja taistella sarjan k√§rkipaikoista. Monta vuotta TamUssa on siihen totuttu ja nyt on n√§hty se toinen puoli. Otetaan kaikki mahdollinen oppi mukaan ja l√§hdet√§√§n taas menestyksen tielle!” luo Rahkola uskoa.

P√§√§valmentaja Mourad Seddiki ei peittele tyytyv√§isyytt√§√§n. ”Hieno asia, ett√§ saatiin Rahkolalle jatkosopimus. H√§n tuo osaamista. Uskon ett√§ h√§nen kokemuksella pystyy auttamaan sek√§ joukkuetta ett√§ nuoria pelaajia”, p√§√§valmentaja kommentoi.

Kausikorttikaupoille

Tampere Unitedilla on sopimukset ensi kaudesta yhteensä seitsemän pelaajan kanssa. Lisää sopimusuutisia voidaan odottaa ripeään tahtiin joulukuun aikana. Niitä odotellessa kannattaa käydä kausikorttiostoksilla, sillä kausikortin hintaa kasvaa viidellä eurolla aina sopimusjulkaisun yhteydessä.

Pääkatsomokausikorttien hinta on nyt 60 euroa ja ne ovat myynnissä TamU-kaupassa. Kausikorttien hinnat nousevat aina sopimusuutisen yhteydessä 5 eurolla, kunnes kausikortit saavuttavat lopullisen hintansa, eli aikuisten kausikortti 90 euroa ja alennusryhmien kausikortti 65 euroa. Kannattajakatsomoon kausikortin hinta pysyy 50 eurossa koko myyntikauden ajan, eikä kannattajakatsomoon ole ensi kaudella erillistä alennusryhmien kausikorttia. Tervetuloa ostoksille!

TamU-kauppa: tampereunited.fi/kauppa

Sopimuspelaajat:

Elias Alanen (mv)
Antti Haavisto (p)
Elias Harala (h)
Aleksi Inkinen (p)
Antti Kuusinen (mv)
Eetu Rahkola (p)
Konsta Raittinen (kk)