Eetu Rahkola siirtyy Ilves-Kissoista Tampere Unitediin

16/11/2015
Uutinen

Ilves-Kissoissa päättyneellä kaudella pelannut Eetu Rahkola siirtyy Tampere Unitediin. Juniorivuotensa Vasa IFK:ssa pelannut toppari on vasta 21-vuotias, mutta on pelannut Kakkosen pelejä kaudesta 2013 alkaen ensin kasvattajaseurassaan ja sitten Ilves-Kissoissa. Todellisen läpimurtonsa Rahkola teki viime kaudella pelattuaan säännöllisesti Ilves-Kissojen avauksessa ja kerättyään eniten peliminuutteja koko joukkueessa.

Ilves-Kissojen pudottua Kolmoseen Rahkolalla oli seuran vaihto edessään, jotta omat pelit Kakkosessa jatkuisivat. Vaikka Rahkolaa kyseltiin myös ylemmillä sarjatasoilla pelaaviin joukkueisiin, lopulta valinta oli kuitenkin Kolmosessa Ilves-Kissojen tapaan pelaava Tampere United. ”TamUn uuden tulemisen kaltaiset tarinat ovat niitä urheilun hienoimpia”, taustoittaa Rahkola siirtopäätöstään. ”Kävin katsomassa pari viimeistä kotipeliä viime kaudella ja intohimo todella välittyi. Halusin seuraan jolla on pyrkimys vahvasti eteenpäin ja myös keinot tavoitteiden saavuttamiseksi. Odotan innolla että pääsen kirjoittamaan tarinan seuraavaa lukua ja tappelemaan noususta, mahtavien fanien edessä!”

Päävalmentaja Mikko Mäkelältä joukkueen kokoamisen tehtäväkseen saanut Mika Suonsyrjä kommentoi uusinta hankintaansa tyytyväisenä: ”Eetu löi itsensä todenteolla läpi viime kaudella Kakkosessa. Hän on pitkä, nopea ja hyvä sekä kaksinkamppailuissa että pallon kanssa. Olen varma, että hän on iso osa seuramme nousussa kohti korkeampia sarjatasoja.”

Joukkueen kokoaminen jatkuu, ja lisää pelaajauutisia on todennäköisesti tiedossa jo tällä viikolla. ”On hienoa että jälleen nuori tasonsa osoittanut kaveri valitsi meidän projektimme. Tästä on hyvä jatkaa joukkueenrakennusta”, Suonsyrjä päättää.

Eetu Rahkolan haastattelu:

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

2.6. TamU naiset - TPS 2 6 – 2

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

16.6. klo 18 MaPS - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2