6.6.2016

 
 

Eemi Ruuska vahvistaa Sinipaitojen puolustus­linjaaTamperelaislähtöinen toppari Eemi Ruuska. 26, vaihtaa Turun Pallokerhon sinisen paidan Tampere Unitedin sinipaitaan. Kyseessä on kesän kestävä lainasopimus: elokuun 7. päivänä pelattava ottelu PJK:ta on viimeinen jossa Ruuska on mukana.

Eemi Ruuska on k√§ynyt Tampereen Palloveikkojen koko junioriputken l√§pi viisivuotiaasta pikkujunnusta aina A-poikiin asti, ja murtautui my√∂s TPV:n Kakkosessa pelanneeseen edustusjoukkueeseen kaudeksi 2011. ”Sitten tuli polviongelmia ja kaudeksi 2013 siirryin TPK:hon, jossa on ollut eritt√§in rikkonaista vaivojen kanssa”, Ruuska kertaa.

Eemi Ruuska TPK:n paidassa kaudella 2013. Kuva: Tara Jaakkola.

Eemi Ruuska TPK:n paidassa kaudella 2013. Kuva: Tara Jaakkola.

Turussa opiskeleva Ruuska tuli kesäksi töihin Tampereelle, ja paikka Tampere Unitedissa löytyi kun joukkueen joukkueenjohtaja Sami Koivula sai vihiä tilanteesta ja soitti Ruuskalle. Kun sitten kesätöistä tuli lopullinen varmuus seuraavana päivänä, oli asioista helppo sopia joukkueen pelaajahankinnoista vastaavan Mika Suonsyrjän kanssa.

Ruuskalla on jo takana kahdet harjoitukset joukkueen mukana, ja t√§ht√§imess√§ on pelaaminen ensi lauantaina, kun Nokian Palloseura vierailee Pyynikill√§. ”Kaikki paikat pit√§isi olla kunnossa ja polvestakin on poistettu kaikki liikkuvat osat tielt√§”, Ruuska toteaa uhkuen pelihaluja. ”Odotan paljon joukkueelta, jolla on kovat tavoitteet. Oma tavoitteeni on p√§√§st√§ kovaan kuntoon ja auttaa joukkuetta lyhyen lainapestini aikana.”