Eemi Ruuska vahvistaa Sinipaitojen puolustus­linjaa

06/06/2016
Uutinen

Tamperelaislähtöinen toppari Eemi Ruuska. 26, vaihtaa Turun Pallokerhon sinisen paidan Tampere Unitedin sinipaitaan. Kyseessä on kesän kestävä lainasopimus: elokuun 7. päivänä pelattava ottelu PJK:ta on viimeinen jossa Ruuska on mukana.

Eemi Ruuska on käynyt Tampereen Palloveikkojen koko junioriputken läpi viisivuotiaasta pikkujunnusta aina A-poikiin asti, ja murtautui myös TPV:n Kakkosessa pelanneeseen edustusjoukkueeseen kaudeksi 2011. ”Sitten tuli polviongelmia ja kaudeksi 2013 siirryin TPK:hon, jossa on ollut erittäin rikkonaista vaivojen kanssa”, Ruuska kertaa.

Eemi Ruuska TPK:n paidassa kaudella 2013. Kuva: Tara Jaakkola.
Eemi Ruuska TPK:n paidassa kaudella 2013. Kuva: Tara Jaakkola.

Turussa opiskeleva Ruuska tuli kesäksi töihin Tampereelle, ja paikka Tampere Unitedissa löytyi kun joukkueen joukkueenjohtaja Sami Koivula sai vihiä tilanteesta ja soitti Ruuskalle. Kun sitten kesätöistä tuli lopullinen varmuus seuraavana päivänä, oli asioista helppo sopia joukkueen pelaajahankinnoista vastaavan Mika Suonsyrjän kanssa.

Ruuskalla on jo takana kahdet harjoitukset joukkueen mukana, ja tähtäimessä on pelaaminen ensi lauantaina, kun Nokian Palloseura vierailee Pyynikillä. ”Kaikki paikat pitäisi olla kunnossa ja polvestakin on poistettu kaikki liikkuvat osat tieltä”, Ruuska toteaa uhkuen pelihaluja. ”Odotan paljon joukkueelta, jolla on kovat tavoitteet. Oma tavoitteeni on päästä kovaan kuntoon ja auttaa joukkuetta lyhyen lainapestini aikana.”

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

21.7. TamU naiset - FC Nokia 1 – 1

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

27.7. klo 12 PIF - TamU naiset

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49