Edustusjoukkueen suunnitelmat Kakkosen kaudelle 2019

04/10/2018
Uutinen

Tampere Unitedin edustusjoukkue säilytti paikkansa Kakkosessa täpärästi ottamalla arvokkaan tasapelipisteen sarjan päätöskierroksella. Viikonlopun juhlista on näin keskiviikkoon mennessä toivuttu, joten on aika kääntää katseita tulevaan. Kannattajien päässä pyörii päällimmäisenä kysymyksenä, ketkä valmentavat Sinipaitoja ensi kaudella. Myös jatkosopimuksia sekä uusia seuraan tulevia pelaajia odotetaan kuumeisesti.

TamU-uutiskuva

Tampere Unitedin päävalmentajakysymys pyritään ratkaisemaan lokakuun aikana. Ratkaisu ei tule olemaan helppo, sillä kauden loppuun valmentaneen Leroy Malukan lisäksi mukana keskusteluissa on useita hyviä ehdokkaita. TamU on saanut vakavasti otettavia yhteydeottoja yli puolenkymmeneltä valmentajalta, joista osa on tamperelaiselle jalkapalloihmisille tuttuja nimiä, ja osa täysin muilta paikkakunnilta tulevia. Mukana on myös hyvinkin meritoituneita vaihtoehtoja. Ensimmäiset keskustelut päävalmentajaehdokkaiden kanssa ovat jo käynnistyneet.

Menneen kauden pelaajista monellakaan ei ole sopimusta ensi kaudesta, kuten on Kakkosen tasolla tyypillistä. Maalivahti Antti Kuusisen sopimus kattaa myös ensi kauden, mutta lahjakas maalivahti hakee pelipaikkaa Kakkosta ylemmältä sarjatasolta, eikä TamU asetu nuoren pelaajan urakehityksen tielle, vaikka erittäin mielellään hänet seurassa pitäisikin. Laitapuolustaja Aleksi Inkisellä alkaa niin ikään kaksivuotisen sopimuksen toinen kausi, ja toppari Eetu Rahkolalla sekä maalivahti Elias Alasella on optiot kaudesta 2019. Ensimmäiset keskustelut jatkosopimuksista vielä sopimuksettomien pelaajien kanssa on aloitettu, mutta pääpainon neuvotteluissa saa kuitenkin aluksi valmentajakysymys, koska sen ratkettua myös pelaajasopimuksista neuvottelu helpottuu.

Tiedotamme edustusjoukkueen asioista tiiviisti koko syksyn, talven ja kevään ajan osoitteessa tampereunited.fi sekä sosiaalisen median kanavillamme.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

12.6. TamU - FC Honka 1 – 1

2.6. TamU naiset - TPS 2 6 – 2

9.6. TamU 2 - TP-T 0 – 3

15.6. klo 14 Ilves 2 - TamU

16.6. klo 18 MaPS - TamU naiset

15.6. klo 13 Pato - TamU 2