Edustusjoukkueen kapteenisto valittu – Eetu Rahkola jatkaa Sinipaitojen kipparina

27/05/2020
Uutinen

Tampere Unitedin valmennus on valinnut edustusjoukkueen kapteeniston kaudella 2020. Kapteenina jatkaa Eetu Rahkola, jolle kausi on jo viides perättäinen Sinipaitojen kapteenin nauha käsivarressaan. Uutena nimenä kapteenistoon tulee paluun Unitedin riveihin tehnyt Roope Kostiainen.

”On tietenkin kunnia-asia saada luottamus hoitaa kapteenin tehtävää tässä hienossa ja itselleni tärkeässä seurassa. Meillä on tänä vuonna kasassa sitoutunut, hyvähenkinen ja laadukas joukkue. Uskonkin, että tällä porukalla on kaikki mahdollisuudet kirjoittaa hieno seuraava kappale TamUn tarinaan”, lausuu kapteeni Eetu Rahkola ja jatkaa.

”Olen suorastaan yllättynyt miten hyvin ja nopeasti edustusjoukkue on toipunut viime kauden mahalaskusta. Tekeminen huokuu nyt raikkautta, ja menetykset sekä taustoilla että pelaajarintamalla on saatu korvattua enemmän kuin mallikkaasti.”

Uutena nimenä kapteenistoon tulee siis Roope Kostiainen. Varsinaista kolmatta nimeä kapteenistoon ei ole nimetty, vaan tilannetta katsotaan tarpeen tullen ottelukohtaisesti.

”Roopen paluu oli todella arvokas asia joukkueelle. Kyseessä on tietenkin yksi parhaista pelaajistamme, ja lisäksi Roopen antaa joka treenissä mainion esimerkin huippulaadukkaasta päivittäisestä tekemisestä”, iloitsee Eetu Rahkola Roope Kostiaisen paluusta Tampere Unitediin ja hänen liittymistänsä saamalla joukkueen kapteenistoon.

Myös Kostiainen itse on luonnollisesti otettu vastuun kasvamisesta.

”Onhan se hienoa kuulua kapteenistoon, mikä tietenkin tuo lisää vastuuta kentällä ja sen ulkopuolella. Parhaani mukaan yritän tehtävästä suoriutua ja auttaa joukkuetta”, Kostiainen kommentoi.

”Ikinä en ole kapteenina peliä hävinnyt ja toivottavasti tämä jatkuu”, heittää Roope perään.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

29.10. Klubi 04 - TamU 4 – 0

24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

7.10. Pato - TamU 2 6 – 5

13.1. klo 16 JäPS - TamU

klo - TamU naiset

21.1. klo 20 TamU 2 - TPV 2