Edustusjoukkue sai tuekseen huoltaja­pariskunnan

18/01/2017
Uutinen

Tampere Unitedin edustusjoukkue on vihdoin saanut kauan kaipaamansa huoltajan, kun Tommi Turunen tarttui tärkeään tehtävään yhdessä vaimonsa Riitta-Mari Pitkäsen kanssa. Parivaljakolla on suuret saappaat täytettävänään, sillä edustuksesta kakkosjoukkueen huoltajaksi siirtyvä Juha Pietilä on saanut vuodesta toiseen vain pelkkää kiitosta.

Tommi Turusella on enemmän kuin hyvät edellytykset täyttää Juha Pietilän jättämä aukko, sillä hänellä on kokemusta huoltajan tehtävistä lähes kaikista suuremmista tamperelaisseuroista. Yhteys Tampere Unitediin löytyy päävalmentaja Mikko Mäkelän pelivuosilta silloin Kakkosessa pelanneessa PP-70:ssä.

”Veri veti takaisin kahdeksan vuoden jälkeen pallokenttien äärelle ja TamU tuntui heti sopivalta vaihtoehdolta”, kommentoi Turunen intoa huokuen. ”Koen että pitkäaikainen tausta huoltajahommista eri edustusjoukkueiden parissa auttaa joukkuetta tavoitteessaan. Ja nyt kun sain vaimonkin lähtemään mukaan niin fiilis on todella korkealla tulevaan kauteen.”

”Tiesin että miehellä veri vetää takaisin kentän reunalle. Itselleni huoltajan hommat ovat uusia, mutta tulen täysillä mukaan, ja tarkoitus on oppia tekemisen kautta. Pelaajien pitää saada keskittyä itse tekemiseen kentällä, ja se onnistuu kun me tehdään oma tonttimme mahdollisimman hyvin”, toteaa ensimmäiset teippausharjoitukset jo tehnyt Riitta-Mari Pitkänen.

Huoltajan tehtävissä talven ensimmäiset harjoitusviikot tuplannut Sami Koivula on huoltajapesteihin silminnähden tyytyväinen. ”Tommi on erittäin kokenut huoltaja ja tunnettu erityisesti osaavana teipparina. Lisäksi hän oli tuttu mies PP-70 -ajoilta päävalmentaja Mäkelälle sekä maalivahtivalmentaja Jussi Siltaselle.”

”On hienoa saada myös Tommin parempi puolisko Riitta huoltotiimiin aviomiehensä avuksi niin pariskunta ei pääse kotona kinastelemaan ainakaan toistensa vapaa-ajanvietosta”, Koivula letkauttaa lopuksi.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

14.5. TamU - HJS 1 – 0

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2