18.1.2017

 
 

Edustusjoukkue sai tuekseen huoltaja­pariskunnanTampere Unitedin edustusjoukkue on vihdoin saanut kauan kaipaamansa huoltajan, kun Tommi Turunen tarttui tärkeään tehtävään yhdessä vaimonsa Riitta-Mari Pitkäsen kanssa. Parivaljakolla on suuret saappaat täytettävänään, sillä edustuksesta kakkosjoukkueen huoltajaksi siirtyvä Juha Pietilä on saanut vuodesta toiseen vain pelkkää kiitosta.

Tommi Turusella on enemmän kuin hyvät edellytykset täyttää Juha Pietilän jättämä aukko, sillä hänellä on kokemusta huoltajan tehtävistä lähes kaikista suuremmista tamperelaisseuroista. Yhteys Tampere Unitediin löytyy päävalmentaja Mikko Mäkelän pelivuosilta silloin Kakkosessa pelanneessa PP-70:ssä.

”Veri veti takaisin kahdeksan vuoden j√§lkeen pallokenttien √§√§relle ja TamU tuntui heti sopivalta vaihtoehdolta”, kommentoi Turunen intoa huokuen. ”Koen ett√§ pitk√§aikainen tausta huoltajahommista eri edustusjoukkueiden parissa auttaa joukkuetta tavoitteessaan. Ja nyt kun sain vaimonkin l√§htem√§√§n mukaan niin fiilis on todella korkealla tulevaan kauteen.”

”Tiesin ett√§ miehell√§ veri vet√§√§ takaisin kent√§n reunalle. Itselleni huoltajan hommat ovat uusia, mutta tulen t√§ysill√§ mukaan, ja tarkoitus on oppia tekemisen kautta. Pelaajien pit√§√§ saada keskitty√§ itse tekemiseen kent√§ll√§, ja se onnistuu kun me tehd√§√§n oma tonttimme mahdollisimman hyvin”, toteaa ensimm√§iset teippausharjoitukset jo tehnyt Riitta-Mari Pitk√§nen.

Huoltajan teht√§viss√§ talven ensimm√§iset harjoitusviikot tuplannut Sami Koivula on huoltajapesteihin silminn√§hden tyytyv√§inen. ”Tommi on eritt√§in kokenut huoltaja ja tunnettu erityisesti osaavana teipparina. Lis√§ksi h√§n oli tuttu mies PP-70 -ajoilta p√§√§valmentaja M√§kel√§lle sek√§ maalivahtivalmentaja Jussi Siltaselle.”

”On hienoa saada my√∂s Tommin parempi puolisko Riitta huoltotiimiin aviomiehens√§ avuksi niin pariskunta ei p√§√§se kotona kinastelemaan ainakaan toistensa vapaa-ajanvietosta”, Koivula letkauttaa lopuksi.