9.1.2019

 
 

Edustus­joukkue palasi joulu­tauolta

Kakkosen sarjakauteen valmistautuvan Tampere Unitedin miehistö palasi loppiaisen jälkeen takaisin sorvin ääreen. Päävalmentaja Mourad Seddikin mukaan lähiviikkoina keskitytään fyysisen puolen kehittämiseen.

Edustusjoukkueen harjoittelu jatkuu lähes samalla ryhmällä millä tryout-jakso päättyi. Vahvuudesta ovat jääneet pois Ville Vähäsen lisäksi hiljattain Nokian Palloseuran kanssa sopimuksen solmineet Jani Rantala ja Aleksi Inkinen.

Viime kauden sopimuspelaajista pois on jäänyt myös Santeri Salomaa, jolle työn ja Kakkosen sarjatason harjoittelurytmin yhteensovittaminen kävi mahdottomaksi. Maanantaina alkanut asepalvelus on osaltaan myös harventanut Sinipaitojen rivejä.

P√§√§valmentaja Mourad Seddiki on tyytyv√§inen taannoisen tryout-jakson antiin. ”Tryout-jaksosta j√§i paljon positiivisia asioita. Saatiin sis√§√§n paljon mielenkiintoisia eri profiilin pelaajia. Meille j√§i my√∂s paljon kehitett√§v√§√§, mik√§ on ihan luonnollista”, Seddiki arvioi.

Lähiviikot fysiikka edellä

Seuraavien viikkojen p√§√§teema on Mourad Seddikille selke√§. Se on fysiikan kehitt√§minen. ”L√§hiviikkoina pyrimme kohottamaan joukkueen fyysist√§ puolta. Ennen joulua teimme erilaisia testej√§, jotka antoivat valmentajille suuntaa miss√§ kunnossa pelaajat ovat. K√§vimme toki my√∂s taktisia asioita l√§pi ja yrit√§mme kehitt√§√§ sek√§ puolustus- ett√§ hy√∂kk√§yspelaamistamme.”

Tampere Unitedin kannattajat saavat pienen tauon j√§lkeen n√§hd√§ suosikkinsa Suomen Cupin otteluissa, kun Sinipaidat ovat mukana j√§lleen t√§lle kaudelle uudistuneessa kilpailussa. Ensimm√§iset ottelut ovat tiedossa tammi‚Äďhelmikuun vaihteessa. Seddikin mukaan n√§ihin peleihin ei tulla talviharjoittelussa kuitenkaan kiinnitt√§m√§√§n erityist√§ huomiota.

”Tulemme etenem√§√§n harjoittelusuunnitelman mukaisesti, olimme mukana Suomen Cupissa tai emme. Tietenkin menemme niit√§ pelej√§ voittamaan, ja jos p√§√§st√§√§n jatkoon, niin seh√§n olisi hienoa asia! Mutta, seuran tavoitteet eiv√§t ole Suomen Cupissa”, Seddiki p√§√§tt√§√§.

Ennen Suomen Cupin otteluita Sinipaidat voi nähdä tulevana sunnuntaina 13.1. Pirkkahallissa. Tuolloin KTP Kotkasta saapuu vierailulle klo 18.25 alkavaan otteluun.