Edustus­joukkue palasi joulu­tauolta

09/01/2019
Uutinen

Kakkosen sarjakauteen valmistautuvan Tampere Unitedin miehistö palasi loppiaisen jälkeen takaisin sorvin ääreen. Päävalmentaja Mourad Seddikin mukaan lähiviikkoina keskitytään fyysisen puolen kehittämiseen.

TamU-uutiskuva

Edustusjoukkueen harjoittelu jatkuu lähes samalla ryhmällä millä tryout-jakso päättyi. Vahvuudesta ovat jääneet pois Ville Vähäsen lisäksi hiljattain Nokian Palloseuran kanssa sopimuksen solmineet Jani Rantala ja Aleksi Inkinen.

Viime kauden sopimuspelaajista pois on jäänyt myös Santeri Salomaa, jolle työn ja Kakkosen sarjatason harjoittelurytmin yhteensovittaminen kävi mahdottomaksi. Maanantaina alkanut asepalvelus on osaltaan myös harventanut Sinipaitojen rivejä.

Päävalmentaja Mourad Seddiki on tyytyväinen taannoisen tryout-jakson antiin. ”Tryout-jaksosta jäi paljon positiivisia asioita. Saatiin sisään paljon mielenkiintoisia eri profiilin pelaajia. Meille jäi myös paljon kehitettävää, mikä on ihan luonnollista”, Seddiki arvioi.

Lähiviikot fysiikka edellä

Seuraavien viikkojen pääteema on Mourad Seddikille selkeä. Se on fysiikan kehittäminen. ”Lähiviikkoina pyrimme kohottamaan joukkueen fyysistä puolta. Ennen joulua teimme erilaisia testejä, jotka antoivat valmentajille suuntaa missä kunnossa pelaajat ovat. Kävimme toki myös taktisia asioita läpi ja yritämme kehittää sekä puolustus- että hyökkäyspelaamistamme.”

Tampere Unitedin kannattajat saavat pienen tauon jälkeen nähdä suosikkinsa Suomen Cupin otteluissa, kun Sinipaidat ovat mukana jälleen tälle kaudelle uudistuneessa kilpailussa. Ensimmäiset ottelut ovat tiedossa tammi–helmikuun vaihteessa. Seddikin mukaan näihin peleihin ei tulla talviharjoittelussa kuitenkaan kiinnittämään erityistä huomiota.

”Tulemme etenemään harjoittelusuunnitelman mukaisesti, olimme mukana Suomen Cupissa tai emme. Tietenkin menemme niitä pelejä voittamaan, ja jos päästään jatkoon, niin sehän olisi hienoa asia! Mutta, seuran tavoitteet eivät ole Suomen Cupissa”, Seddiki päättää.

Ennen Suomen Cupin otteluita Sinipaidat voi nähdä tulevana sunnuntaina 13.1. Pirkkahallissa. Tuolloin KTP Kotkasta saapuu vierailulle klo 18.25 alkavaan otteluun.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa