Edustuksen taustat vahvistuvat – Pasi Maja huoltajaksi

22/11/2018
Uutinen

Tampere Unitedin edustusjoukkueen taustaryhmä vahvistuu. Ensimmäinen kiinnitys on päävalmentaja Mourad Seddikin perässä seuraan tuleva huoltaja Pasi Maja, joka on tunnettu lujasta sitoutumisestaan, eli suomeksi sanottuna siitä, että hän on aina paikalla joukkueensa tapahtumissa. Tämä mahdollistaa tehtävien uudelleenjärjestelyn, jossa huoltajan tehtäviä hoitanut Ville Raittila ottaa vastuulleen myös osan joukkueenjohtajan tehtävistä, jotka hän jakaa jo viidettä vuotta mukana olevan Sami Koivulan kanssa.

”Olen saanut aika kattavan opin urheiluvammoista ja kolhuista sekä niiden hoitotoimista oman urheilu-uran kautta. Siinä tuli tutuksi miten hyvän joukkueen tulisi toimia, jotta pelaajilla olisi hyvät edellytykset keskittyä olennaiseen”, yrittäjätaustainen Pasi Maja toteaa.

”TamUun tulin ’Muran’ mukana kahden hyvän yhteistyökauden päätteeksi, kun hän kysyi olisinko halukas mukaan. TamUun lähteminen oli helppo päätös keskusteltuani seuran johdon kanssa. Seuran urheilulliset näkemykset ovat omien arvojeni mukaiset, ja tekemisessä on yhteinen tavoite ja seurahenki”, Maja taustoittaa tuloaan Sinipaitoihin.

”Olen tehnyt Pasin kanssa yhteistyötä aiemmat kaksi kautta. Hän on hoitanut tehtävänsä ammattimaisesti, ja luotto häntä kohtaan on huipussa”, toteaa puolestaan Mourad Seddiki.

Majan, Raittilan ja Koivulan lisäksi taustaryhmään kuuluu kaikki Kakkosen kaudet maalivahtivalmentajana toiminut Jussi Siltanen. Viime kaudella mukaan huoltajaksi liittynyt Juuso Marttila ei näillä näkymin ehdi opinnoiltaan osallistumaan joukkueen toimintaan huoltajana, mutta jatkaa joukkueen hierojana. Lisäksi sopimusneuvottelut kakkosvalmentajan kanssa ovat etenemässä kohti sopimusta.

Edustusjoukkueen taustaryhmä:

Mourad Seddiki (päävalmentaja)
N.N. (valmentaja)
Jussi Siltanen (maalivahtivalmentaja)
Ville Raittila (joukkueenjohtaja / huoltaja)
Sami Koivula (joukkueenjohtaja)
Pasi Maja (huoltaja)
Juuso Marttila (hieroja)

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

7.7. TamU - P-Iirot 1 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

13.7. klo 16 HJS - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49