3.6.2020

 
 

EasyFit tuo lis√§voimaa kauteen ‚Äď Nils Str√∂msholm on yksi innokkaista hy√∂dynt√§jist√§Vain parin minuutin kävelyn päässä Pyynikin kentältä seisoo VPK:n talo. Vaaleassa jugendtalossa on vuosien saatossa toiminut vapaapalokunta sekä myöhemmin Tampereen yöelämässä merkittävää osaa esittänyt Senssi, mutta tätä nykyä siellä hikoillaan ihan muista syistä. Talossa toimii Tampere Unitedin yhteistyökumppani EasyFit, jonka salilla sinipaitaiset pelaajat ovat tuttu näky.

Yhteisty√∂n ansiosta pelaajien harjoitteluun saadaan monipuolisesti uusia mahdollisuuksia. ”TamUn pelaajat p√§√§sev√§t treenaamaan keskustan EasyFitill√§ sek√§ itsen√§isesti ett√§ valmentajan johdolla”, EasyFitin Pipsa Lahti kertoo.

Yksi EasyFitin vakiokävijöistä on TamUn Nils Strömsholm. 20-vuotias laitakaistan pelaaja käy salilla pelikauden ulkopuolella kolmesta neljään kertaan viikossa, ja joukkuetreenienkin ohessa kerran tai kaksi viikkoon.

”Pelikaudella viikon toinen kuntosalitreeni on yleens√§ nopeus- tai voimatreeni, ja toisessa keskityn enemm√§n lihasten huoltamiseen ja liikkuvuuteen.”

”Kun asiat hoitaa hyvin kent√§n ulkopuolella, niin tekeminen kent√§ll√§kin paranee. Salin nopeustreenit n√§kyv√§t ensimm√§isten askelten ter√§vyydess√§”, Str√∂msholm kertoo. ”Voimatreenit helpottavat kaksinkamppailuissa ja lihashuollolla ehk√§ist√§√§n loukkaantumisia.”

Vaikean kevään jälkeen kesä on viimein täällä

Koko yhteiskuntaan vaikuttanut koronapandemia on tuonut omat haasteensa my√∂s EasyFitille. ”Korona on iskenyt todella kovaa liikunta-alalle ja kev√§t on ollut synkk√§”, Pipsa Lahti kommentoi. ”Toukokuu ja rajoitusten purkaminen ovat vaikuttaneet toimintaamme my√∂nteisesti. Toivomme ett√§ my√∂nteinen kehitys jatkuu takaisin kohti normaalimpaa tilannetta mahdollisimman nopeasti.”

Tiukkojen rajoitusten sävyttämän kevään jälkeen kesä on viimein koittanut. Jalkapalloa pääsee taas pelaamaan ja kohta myös seuraamaan paikan päältä. Kaikki ei ole vielä palannut aivan normaaliksi, mutta turvaohjeiden noudattaen sekä Pyynikin kentällä että EasyFitin saleilla pääsee taas vuodattamaan hikeä. Tue paikallista!

Jos haluat käydä kokeilemassa EasyFittiä veloituksetta ja ilman sitoutumista, tilaa yhden kerran vierailijapassi: easyfit.fi/fi/vierailijapassi.