Deng Malwal vahvistaa Tampere Unitedia

16/05/2019
Uutinen

Tampere United vahvistaa miehistöään lauantaisen kotiavauksen alla solmimalla sopimuksen harjoitusvahvuudessa jo pitkään olleen Deng Malwallin, 21, kanssa. Malwal jätti itsestään lähtemättömän vaikutelman Sinipaitojen kannattajille harjoitusottelussa TPV:tä vastaan. Malwal tuli ottelun toisella jaksolla 2–0-tappiotilanteessa vaihdosta sisään ja toi kahdella kauniilla loppuminuuttien maalillaan paikallistaiston tasoihin.

Deng Malwal on Kokkolan Palloseuran kasvatti ja edusti viime kaudella Kolmosessa pelannutta KPV-akatemiaa, jonka riveissä hän teki kaksi maalia. GBK:n junioreissa ja kakkosjoukkueessakin aiemmin urallaan pelannut Malwal on saanut peliaikaa myös GBK:n edustuksessa vuosina 2015–2017. Hän viihtyy sekä laidalla että kärjessä.

Uusi vahvistus on täynnä virtaa sopimuksen synnyttyä. ”Olen motivoitunut ja haluan auttaa joukkuetta voittamaan pelejä. Uskon, että edessä on hyvä kausi. Tampere United on mielestäni hyvä joukkue ja seuralla on hyvä historia”, Malwal kertoo.

Taannoisista TPV-ottelun maaleista Malwal ei halua tehdä liian suurta numeroa, mutta muistelee niitä toki mielellään. ”Olen todella iloinen, että tein kaksi maalia ja pystyin auttamaan joukkuetta tasoittamaan pelin”, hän kommentoi.

Päävalmentaja Mourad Seddiki on luonnollisestikin varsin tyytyväinen, että sai yhden lisäpalasen joukkueeseensa. ”Deng Malwal on harjoitellut meidän kanssa jo jonkun aikaa. Meille tullessaan hän ei ollut ihan hyvässä kunnossa, mutta huomasin nuorella miehellä olevan potentiaalia. Hän pystyy pelaamaan sekä laitahyökkääjänä että kärjessä. Lisäksi hän pystyy pelaamaan molemmilla jaloilla ja on hyvä maalintekijä”, Seddiki analysoi Malwalin vahvuuksia.

Deng Malwal on Mourad Seddikin käytettävissä jo kotiavauksessa Rauman Pallo-Iiroja vastaan. Otteluhan pelataan Pyynikin urheilukentällä tulevanan lauanataina 18.5. klo 17.00 alkaen.

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudella 2019:

Taavi Abruquah (h)
Ali Aitbenzanzoun (kk)
Ali Al-Fatli (p)
Elias Alanen (mv)
Sami Ekmark (p)
Elias Harala (h)
Mustafa Hussein Zada (p)
Haris Ibrahimovic (h)
Oskari Ikonen (mv)
Omar Khary (kk)
Mikael Köngäs (mv)
Niklas Lindholm (h)
Sami Maja (mv)
Deng Malwal (h)
Arttu Mättö (kk)
Eemil Pasanen (p)
Eetu Rahkola (p)
Konsta Raittinen (kk)
Jere Remes (kk)
Aleksi Sainio (h)
Marcio Severino (kk)
Matias Stark (p)
Nils Strömsholm (kk)
Valtteri Uimonen (h)
Verneri Uimonen (p)
Niko Äkräs (kk)

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

7.7. TamU - P-Iirot 1 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

13.7. klo 16 HJS - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49