Bright, Haapala ja Rantala ovat TamUn kapteenit

18/04/2023 TamU
Uutinen

Miesten edustusjoukkueen kapteenit on valittu pelaajien ääneestyksessä, ja kolmikkoon tulivat valituksi viime kaudellakin kapteenistoon kuuluneet Anton Bright ja Arttu Haapala sekä uutena mukaan tuleva Joonas Rantala. Kolmikko kuuluu joukkueen kokeneimpiin pelaajiin, ja kaikki ovat vahvoja persoonia ja hyviä pukukoppipelaajia, jotka johtavat joukkuetta myös omalla esimerkillään.

Kapteenit 2023

  • Anton Bright, toppari, TamUssa kaudesta 2020 alkaen
  • Arttu Haapala, keskikenttäpelaaja, TamUssa kaudesta 2020 alkaen
  • Joonas Rantala, laitapuolustaja, TamUssa kausilla 2020 ja 2022

Kapteeni on pelaajien ja valmennuksen sekä muiden taustojen välinen viestiväline. Kun puhutaan pelaajien kesken asioista, kapteeni vie niitä taustoille palautteeksi, pyynnöiksi ja toiveiksi, ja vastaavasti sama toisin päin.

- Anton Bright
Kapteeni

Kapteeni Anton Brightilla on selkeä käsitys kapteenin tärkeimmästä tehtävästä.

”Kapteeni on pelaajien ja valmennuksen sekä muiden taustojen välinen viestiväline. Kun puhutaan pelaajien kesken asioista, kapteeni vie niitä taustoille palautteeksi, pyynnöiksi ja toiveiksi, ja vastaavasti sama toisin päin”, Bright toteaa.

”Pyrin myös tsemppaamaan joukkueetta niin treeneissä kuin pelitapahtumissakin.”

Arttu Haapala toteaa, että ennen ottelupäivää kapteeni haistelee ilmapiiräi jo peliin valmistavissa harjoituksissa, ja pitää omalta osaltaan huolen, että joukkueen keskittyminen on oikeissa asioissa.

”Jos on tiettyjä juttuja peliin, kapteenin tehtävä on muistuttaa ja kerrata niitä, sillä kaikki ei ole pelkästään valmentajien vastuulla”, toteaa Haapala kapteenin roolista pelipäivänä.

Joonas Rantalan mukaan joukkue on sarjakauden alun kynnyksellä niin valmis kuin se voi olla.

”Toki paljon riittää vielä hiomista, mutta minusta ollaan ihan hyvällä aikataululla, ja ollaan valmiita aloittamana sarjakausi. Sitä tässä odotetaankin kovasti.”

Sarjakausi alkaa ensi sunnuntaina 23.4. klo 18.00 Kaupin jalkapallostadionilla. Vastaan tulee Grankulla IFK. Kausikortin kaudelle 2023 voi edelleen ostaa TamU-kaupasta, ja kortti on noudettavissa sunnuntain ottelun lipunmyynnistä. Tervetuloa mukaan!

Yleisimmin ostetut kausikortit löytyvät alta napeista, ja TamU-kaupassa on tarjolla myös yhdistelmiä, joissa paketissa on mukana TamU-naisten tukikausikortti tai VIP-lippuja.

Katso kapteenien yhteishaastattelu

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

4.2. Reipas - TamU 3 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

4.2. TamU 2 - Union Plaani 0 – 2

25.2. klo 14 TamU - TPV

10.3. klo 14 TamU naiset - TuTo

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa