Biran Jeng jatkaa TamUn takalinjoilla

19/04/2023 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin toppariosasto saa tälläkin kaudella tärkeän lisävaihtoehdon, kun Biran Jeng on laittanut nimensä sopimuspaperiin. Viime vuoden lopulla 30 vuotta täyttänyt Jeng tuo täksi kaudeksi nuorentuneeseen joukkueeseen rutkasti kokemusta, sillä hän on pelannut ensimmäiset pelinsä liiton sarjoissa yli kymmenen vuotta sitten, ja kokemusta on kertynyt reilusti myös Ykkösen tasolta. Biran Jengin sopimus kattaa kauden 2023.

Tampere Unitedin Biran Jeng

Biran Jeng

  • Syntynyt 2. joulukuuta 1992
  • Kokenut toppari, jolla on yhteensä yli sata peliä Ykkösessä ja Kakkosessa.
  • Rikkonaiseen kauteen 2022 mahtui vain kuusi Kakkosen ottelua.

Ensimmäiset pelinsä Ykkösessä Biran Jeng pelasi jo kaudella 2014 nuorena miehenä PK-35 Vantaan riveissä. Kaikkiaan Jengille on kertynyt 55 peliä Ykkösessä, joista viimeiset vielä kaudella 2021 helsinkiläisen PK-35:n paidassa. Kakkosessa Jengillä on 48 peliä Gnistanin, PK-35:n ja Tampere Unitedin paidassa.

”Pystyn auttamaan nuorempia pelaajia oman kokemukseni ja pelivuosien avulla, ja tuomaan omaa näkemystäni kentällä ja toimimaan siellä liiderinä”, näkee Jeng oman roolinsa TamUssa.

”Meillä on aika paljon pelaajia vaihtunut ja joukkue on nuorentunut, ja se on viime kautta dynaamisempi ja liikkuvampi.”

Tampereelle Biran Jengin toivat reilu vuosi sitten työt, ja samaisesta syystä viime kausi oli Jengin osalta sen verran rikkonainen, että pelejä kertyi vain kuusi. Päätoimisen valmentajan työssä kun tulee väkisin päällekkäisyyksiä omien pelien kanssa.

Jeng ennakoi kuitenkin pystyvänsä tällä kaudella sovittamaan aikataulut paremmin työn ja harrastuksen välillä, ja tällä kaudella hän on myös harjoitellut talvella jo pidempään joukkueen mukana.

”Viime kausi oli rikkonainen ja liityin mukaan myöhemmin kuin tänä vuonna. TamUn muutto Kauppiin helpottaa omaa arkeani, ja hyvällä suunnittelulla pääsen hyvin mukaan tapahtumiin”, Jeng kuvailee.

Biran Jeng ja Milad Zanidpour ottelussa Tampere United - Ilves-kissat

Kohti Kakkosen avausottelua

Odotettu Kakkosen avausottelu Grankulla IFK:ta vastaan pelataan sunnuntaina 23.4. klo 18.00 alkaen Kaupin jalkapallostadionilla. Kausikortin voi edelleen ostaa TamU-kaupasta, sillä kuluvalla viikolla ostetut kausikortit ovat noudettavissa sunnuntain ottelun lipunmyynnistä.

Yleisimmin ostetut kausikortit löytyvät alta napeista, ja TamU-kaupassa on tarjolla myös yhdistelmiä, joihin on paketoitu mukaan myös TamU-naisten tukikausikortti tai VIP-lippuja.

Sopimuspelaajat

Ali Aitbenzanzoun, p
Anton Bright, p
Eric Bullock, h
Eino-Veikko Ek, p
Janar Georg, h
Arttu Haapala, kk
Juho Heikkinen, kk
Biran Jeng, p
Atte Jokinen, p
Topias Järvelä, h
Remu Koikkalainen, mv
Eelis Korhonen, p
Roope Kostiainen, h
Antti Kuusinen, mv
Arttu Mättö, kk
Leevi Perkiö, p
Arttu Raittinen, h
Joonas Rantala, p
Eemeli Rantaneva, p
Eetu Räisänen, kk
Casper Stenroos, kk
Julius Stenroos, kk
Veikka Stålhand, mv
Jesse Vuori, p
Taha Özcelik, kk

Katso Biran Jengin haastattelu

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

21.7. TamU naiset - FC Nokia 1 – 1

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

27.7. klo 12 PIF - TamU naiset

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49