Benjamin Bergman tuo uuden vaihto­ehdon TamUn keski­kentän pohjalle

05/09/2016
Uutinen

Kookas keskikenttäpelaaja Benjamin Bergman, 24, siirtyy loppukaudeksi Tampere Unitediin. Keskikentän pohjalla puolustavassa roolissa viihtyvä Bergman tulee Tampereelle tutusta suunnasta, sillä kuluvalla kaudella hän on pelannut Pallokerho Keski-Uusimaan riveissä Kolmosen otteluita. Kausilta 2013–15 Bergmanilla on vyöllään yhteensä 22 Kakkosen peliä samassa seurassa.

TamU-uutiskuva

Benjamin Bergman on Tuusulan Palloseuran kasvatti. Sieltä hän siirtyi 15-vuotiaana PKKU:hun, jossa hän pääsi edustusjoukkueen mukaan jo 18-vuotiaana. Keski-Uusimaalla hänen joukkuetovereihinsa kuuluivat nykyisistä TamU-pelaajista Matti Saari, Lauri Saari sekä Jesse Tuominen. Pitkän 188-senttisen vartensa lisäksi Bergman tunnetaan myös tarkoista peliä avaavista ristipalloista.

Syy Tampere Unitedin siirtymiseen on tuttu: ”Opiskelujen takia tuli muutto eteen Tampereelle”, Bergman toteaa. ”Toivon voivani auttaa TamUa nousemaan. Seuralla on kunnianhimoinen ja pitkäkestoinen tavoite, ja on ilo olla siinä mukana.”

Bergmanin siirto saatiin valmiiksi torstaina juuri sopivasti päivää ennen vapaan siirtoajan umpeutumista. Hän olisi ollut pelikelpoinen jo EuPaa vastaan samana päivänä pelatussa ottelussa, mutta käytännössä Bergman liittyy joukkueen harjoituksiin vasta huomenna tiistaina, joten peliminuuteista taistelu on vasta alkamassa. Pelipaitansa selkämykseen Bergman saa numeron 2.

”Alan varmaan toistaa itseäni, mutta Bene tuo meille nuorta intoa kokemuksella sävytettynä”, toteaa pelaajakoordinaattori Mika Suonsyrjä uusimmasta hankinnasta. ”Olen riemuissani kun saimme seuran näköisen ja tavoitteiden mukaisen kaverin auttamaan tällä ja tulevilla kausilla meitä jatkamaan tavoitteidemme täyttämistä.”

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

16.6. MaPS - TamU naiset 0 – 13

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

19.6. klo 19 TuTo - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2