5.9.2016

 
 

Benjamin Bergman tuo uuden vaihto­ehdon TamUn keski­kent√§n pohjalle

Kookas keskikentt√§pelaaja Benjamin Bergman, 24, siirtyy loppukaudeksi Tampere Unitediin. Keskikent√§n pohjalla puolustavassa roolissa viihtyv√§ Bergman tulee Tampereelle tutusta suunnasta, sill√§ kuluvalla kaudella h√§n on pelannut Pallokerho Keski-Uusimaan riveiss√§ Kolmosen otteluita. Kausilta 2013‚Äď15 Bergmanilla on vy√∂ll√§√§n yhteens√§ 22 Kakkosen peli√§ samassa seurassa.

Benjamin Bergman on Tuusulan Palloseuran kasvatti. Sieltä hän siirtyi 15-vuotiaana PKKU:hun, jossa hän pääsi edustusjoukkueen mukaan jo 18-vuotiaana. Keski-Uusimaalla hänen joukkuetovereihinsa kuuluivat nykyisistä TamU-pelaajista Matti Saari, Lauri Saari sekä Jesse Tuominen. Pitkän 188-senttisen vartensa lisäksi Bergman tunnetaan myös tarkoista peliä avaavista ristipalloista.

Syy Tampere Unitedin siirtymiseen on tuttu: ”Opiskelujen takia tuli muutto eteen Tampereelle”, Bergman toteaa. ”Toivon voivani auttaa TamUa nousemaan. Seuralla on kunnianhimoinen ja pitk√§kestoinen tavoite, ja on ilo olla siin√§ mukana.”

Bergmanin siirto saatiin valmiiksi torstaina juuri sopivasti päivää ennen vapaan siirtoajan umpeutumista. Hän olisi ollut pelikelpoinen jo EuPaa vastaan samana päivänä pelatussa ottelussa, mutta käytännössä Bergman liittyy joukkueen harjoituksiin vasta huomenna tiistaina, joten peliminuuteista taistelu on vasta alkamassa. Pelipaitansa selkämykseen Bergman saa numeron 2.

”Alan varmaan toistaa itse√§ni, mutta Bene tuo meille nuorta intoa kokemuksella s√§vytettyn√§”, toteaa pelaajakoordinaattori Mika Suonsyrj√§ uusimmasta hankinnasta. ”Olen riemuissani kun saimme seuran n√§k√∂isen ja tavoitteiden mukaisen kaverin auttamaan t√§ll√§ ja tulevilla kausilla meit√§ jatkamaan tavoitteidemme t√§ytt√§mist√§.”