Anna mielipiteesi TamUn ottelu­tapahtumista – voit voittaa kaksi kausikorttia

06/11/2023 TamU
Uutinen

Miesten edustusjoukkueen ottelut siirtyivät päättyneeksi kaudeksi pääasiassa Kaupin jalkapallostadionille, ja ainakin yleisömäärällä mitattuna siirto onnistui hyvin. Tämä ei kuitenkaan kerro kaikkea, ja siksi pyydämme avoimella kyselyllä palautetta kaikilta otteluissa käyneiltä. Palaute auttaa Tampere Unitedia kehittämään ottelutapahtumia, vaikkakin puitteet ensi kaudella Tammelan stadionilla ovat hyvin erilaiset kuin Kaupissa. Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kaksi kausikorttia kaudelle 2024. Arvonnassa ovat mukana kaikki viimeistään 31.12.2023 kyselyyn vastanneet.

Ottelutapahtumakysely

  • Kysely on avoin kaikille miesten edustusjoukkueen otteluissa käyneille.
  • Osallistujien kesken arvotaan kaksi kausikorttia kaudelle 2024.
  • Osallistu Googlen Forms -kyselyyn.

Kyselyyn vastaamiseen menee vastauksista riippuen noin 10–15 minuuttia. Tärkeintä on antaa aito oma mielipide kysyttäviin asioihin, jotta voimme kehittää ottelutapahtumaa ja seuran toimintaa seuraajiemme toiveiden ja mieltymyksien mukaisesti. Valmistautuminen tulevaan kauteen miesten Kakkosessa käy jo kuumana sekä joukkueen taustoilla että tapahtumahenkilökunnan parissa.

”Pyrimme kehittämään seuratoimintaa ja ottelutapahtumia katsojien näkökulmasta resurssiemme puitteissa. Itse otteluiden lisäksi kysely auttaa meitä suunnittelemaan ja myymään paremmin mm. yhteistyökumppanuuksia. Ihmisillä on monesti paljon mielipideitä seuran toiminnasta, ja kysely on helpoin tapa saada ne kuuluviin”, toteaa Tampere Unitedin promoottori Henri Ekman.

Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, eikä yksittäisiä vastaajia tunnisteta vastaajajoukosta, sillä kausikorttien arvontaan osallistuminen on eriytetty teknisesti muusta kyselystä. Kausikorttien voittajaan olemme yhteydessä henkilökohtaisesti.

Kysely on toteutettu seuran pilvipalvelussa Google Forms -kyselynä, ja se löytyy osoitteesta forms.gle/MTnaXh4AaQBTSNA86.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2