Aluehallinto­viraston päätös sulkee sisä­liikunta­tilat aikuisten harrastus­ryhmiltä

23/12/2021 Seura
Uutinen

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt sulkea sisäliikuntatilat Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella 25.12.2021 – 7.1.2022 siten, että rajoituksista ei voi vapautua koronapassia käyttämällä. Tampere Unitedissa päätöksen vaikutukset rajoittuvat tällä erää naisten edustusjoukkueeseen ja miesten kakkosjoukkueeseen, sillä uudet rajoitukset eivät koske ammattiurheilemista eikä 2004 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ohjattua harrastustoimintaa.

TamU-uutiskuva

Myös naisten edustusjoukkueen ja miesten kakkosjoukkueen osalta päätöksen vaikutukset jäävät ainakin tällä erää pieniksi, sillä naisten puolella oltaisiin joka tapauksessa tauolla koko se aika jona rajoitukset ovat voimassa, ja miesten kakkosjoukkueenkin oli tarkoitus palata harjoituskentille vasta tammikuun 7. päivä, jolloin vain yksi harjoituskerta peruuntuu. On toki mahdollista, että avi myöhemmin jatkaa rajoitusten voimassaoloaikaa.

Miesten edustusjoukkueen pelastukseksi tulee tällä tietoa Olympiakomitean ja Palloliiton linjaus, jonka mukaisesti Kakkosen joukkueet on katsottu ammattiurheiluksi. Näillä näkymin joukkueen harjoittelu jatkuu siis suunnitelmien mukaisesti maanantaina 3.1. Myös juniorijoukkueiden toiminta saa jatkua avin linjauksen mukaisesti.

Otteluiden pelaaminen yleisön edessä ei kuitenkaan nyt voimassa olevien rajoitusten mukaisesti ole mahdollisia. Tampere Unitedilla ei tosin ole otteluita ennen kuin avin nyt tiedottama rajoitusaika päättyy, mutta ottelu Atlantista vastaan pelataan sunnuntaina 9.1. heti rajoitusajan päätyttyä. Tiedotamme ottelun mahdollisista yleisöjärjestelyistä heti, kun silloin voimassa olevista rajoituksista on parempaa tietoa.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49