Ali Koljonen tekee paluun Kakkoseen TamU-paidassa

21/11/2016
Uutinen

Rikkonaisen kauden pelannut huippulahjakas Ali Koljonen, 28, on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen Tampere Unitedin kanssa. Kaudella 2015 Tampereen Pallo-Veikkojen runkomiehiin kuulunut Koljonen tekee näin paluun Kakkosen tasolle, ja pääsee tulevalla kaudella pelaamaan entistä seuraansa vastaan.

Ali Koljosen viime kauden pilasi talvella TPS-ottelussa tullut ikävä polvivamma. Kun Koljoselta jäi kentille paluun jälkeenkin otteluita väliin, huhumyllyssä arveltiin jo uran olevan päättyvässä. Koljonen kuitenkin tyrmää nämä puheet: ”Jos on 25 vuotta tätä tehnyt niin ei sitä viitsi ihan seinään lopettaa”, kommentoi Koljonen lopettamishuhuja. ”Katsotaan nyt vielä ainakin ensi kausi miltä se tuntuu ja miten paikat kestää. Jalkapalloa on kuitenkin se mitä on tässä koko elämä tullut tehtyä, ja se on niin iso asia, ettei sitä viitsi heittää hukkaan vielä tässä vaiheessa.”

Kun Ali Koljonen siirtyi Tampere Unitediin viime talvena, uutisessa mainittiin hyvä potkutekniikka. Vaikka Kolmosen ottelut jäivät Koljosella viime kaudella vain kuuteen, päästiin luvattua potkutekniikkaa ihailemaan kauden tärkeimmällä hetkellä. Sarjanousun ratkaissut pommi kuudentoista rajan takaa Ilves-Kissojen verkkoon on jäänyt kaikkien paikalla olleiden mieleen lähtemättömästi. Samalla Ali Koljosen nimi piirtyi Tampere Unitedin seurahistoriaan suurin kirjaimin.

”Nyt tuntuu hyvältä kun saatiin varmuus ensi kaudesta. Kiva lähteä pelaamaan Kakkosta tässä jengissä”, kommentoi Koljonen päätöstään jatkaa pelejään Tampere Unitedissa. ”Uskon että meillä on kasassa pohja jolla voi lähteä taistelemaan sijasta sarjan ylemmässä puoliskossa, ja miksei muutamalla vahvistuksella jopa noususta Ykköseenkin.”

Tampere Unitedin talviharjoittelu alkaa kuun vaihteessa Pirkkahallissa, ja sopimuksia uusille pelaajille on odotettavissa aikaisintaan joulukuussa. Niitä odotellessa kannattaa hankkia Tampere Unitedin kausikortti kaudelle 2017 TamU-kaupasta. Normaalihintaiset kausarit maksavat 70 euroa ja seuran jäsenten ja muiden alennusryhmien kausarit 45 euroa.

Ali Koljosen haastattelu:

Sopimuspelaajat kaudelle 2017:
Tuomas Alanen
Juuso Auvinen
Mehdi Fennane
Ali Koljonen
Tuomas Lehti
Riku Oras
Eetu Rahkola
Matti Saari
Valtteri Uimonen
Verneri Uimonen

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

8.11. Kolos Cherven - TamU 2 – 2

26.11. HJS - TamU naiset 3 – 0

8.10. TamU 2 - IkU 3 – 1

22.1. klo 14 TamU - TPV

klo - TamU naiset

klo - TamU 2