Ali Aitbenzanzoun vakuutti jatko­sopimuksen arvoisesti

10/02/2022 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin kannattajille tutuksi tullut Ali Aitbenzanzoun, 20, jatkaa seurassa. Jo neljänteen kauteen Sinipaidoissa valmistautuva Aitbenzanzoun ansaitsi jatkosopimuksen erinomaisilla harjoituskauden esityksillään. Allekirjoitettu sopimus on 1+1-vuotinen seuran optiolla.

Jatkosopimuksen allekirjoittanut Ali Aitbenzanzoun valmistautuu jo neljänteen kauteensa Sinipaidoissa. Unitediin ”Allu” saapui kaudelle 2019 pelaten lopulta kahdessatoista Kakkosen ottelussa. Aitbenzanzoun osui Kakkosen kaudellaan myös kertaalleen maalipuiden väliin. Vuotta myöhemmin Aitbenzanzoun oli Kolmosessa isossa roolissa pelaten viisitoista ottelua, joista kaikki avauksessa. Viime kaudella peliminuutit jäivät kuitenkin vähiin ja peliaikaa tuli lopulta vain kuudessa Kolmosen ottelussa.

Vaikka Aitbenzanzoun ei ollut niiden pelaajien joukossa, jotka ensimmäisenä jatkosopimuksen allekirjoittivat, hän jatkoi TamUn mukana talvikaudelle. Sinipaidoissa aiemmin lähinnä keskikentällä nähty pelaaja on esiintynyt talven aikana vakuuttavasti topparina, ja tällä tavalla hän lunasti itselleen paikan joukkueesta myös kaudeksi 2022.

”’Allulla’ oli hankala viime kausi ja siinä tuli nuorelle pelaajille tyypillinen notkahdus. Kauden jälkeen mietimme mitä tehdään ja päätimme antaa nuorelle pelaajalle uuden mahdollisuuden näyttää mitä on miehiään. ’Alluä tuli joukkueeseen entistä parempana takaisin. Nyt talvella hän on ollut todella hyvä, aktiivinen harjoituksissa, pelannut erittäin hyvin ja hän ansaitsi paikkansa joukkueessa. Voi sanoa, että uusi ’Allu’ on ilmestynyt kuvioihin”, päävalmentaja Jukka Listenmaa kehuu.

Talvikauden tavoin Aitbenzanzoun nähdään todennäköisesti puolustuksessa jatkossakin.

”Lähtökohtaisesti olemme puhuneet, että ’Allu’ palaisi juniorivuosilta tutulle topparin paikalle, ja ’Allu’ on ottanut topparin paikan hyvin vastaan. Aina on tietysti mahdollisuus nostaa takaisin keskikentälle, jos on tarvetta”, Listenmaa kertoo.

Paikka puolustuslinjassa sopii myös Aitbenzanzounille.

”Topparin paikka on tuntunut hyvältä. Aiemmin TPV:ssä pelasin topparia ja ensimmäisellä TamU-kaudella tuli loppukaudesta pelattua jonkin verran topparin paikkaa. Mielestäni on mukava lähteä heti alakerrasta avaamaan peliä ylöspäin. Tosi hyvä pelipaikka mielestäni”, Aitbenzanzoun kertoo.

’Allu’ on luonnollisesti tyytyväinen saadessaan jatkaa joukkueessa.

”Hyvät tunnelmat tällä hetkellä. Mukava lähteä TamUn kanssa seuraavaa kautta kohti. Meillä on ollut hyvä meininki treeneissä ja meillä on hyvä joukkue kasassa. Ei tällä hetkellä ole mitään miksei olisi hyvä fiilis.”

”Tykästyin ja rakastuin jengiin heti ensimmäisellä kaudella. TamUlla on älyttömän hyvät kannattajat joka pelissä, jopa vierasmatseissa. Tuntuu hyvältä lähteä peleihin, kun paikalla on aina kannattajia. Lisäksi kun on saanut tutustua pelaajiin, on huomannut kuinka ystävällisiä ja hienoja tyyppejä meillä on. Lisäksi meillä on hyvä valmennusporukka”, Aitbenzanzoun jatkaa.

Aitbenzanzoun nostaa tavoitteeksi menestymisen sarjatasoa korkeammalla.

”Tällä hetkellä menemme päivä, treeni ja peli kerrallaan. Olisi hienoa olla Kakkosen kärkipäässä ja pelata todella hyvä kausi. Päällimmäisenä lähdemme voittamaan joka peliä ja pääsemään mahdollisimman korkealle sarjassa. Itse tottakai haluan mahdollisimman paljon peliaikaa, mutta ensimmäisenä treeneissä pitää näyttää ansaitsevansa pelipaikkansa.”

”Odotan innolla kautta. Toivottavasti peleissä on mahdollisimman paljon TamU-kannattajia ja mahdollisimman paljon ääntä”, Aitbenzanzoun päättää.

Aitbenzanzoun on Tampere Unitedin 22. pelaajasopimus kaudelle 2022 ja lisää uutisia voi odottaa jo lähiaikoina. Tampere Unitedin harjoituskausi puolestaan jatkuu harjoitusottelussa jo tulevana sunnuntaina 13.2. kun klo 16.30 Pirkkahalliin saapuu vastustajaksi porilainen Musan Salama. Yleisö on myös lämpimästi tervetullut paikalle.

Nyt kannattaa myös hankkia kausikortti tulevalle Kakkosen kaudelle. Kakkosen B-lohko pelataan poikkeuksellisesti 13 joukkueen voimin, joten Kausikortti kattaa peräti 12 sarjakauden kotiottelua. Lisäksi hintaan sisältyvät Suomen Cupin kotiottelut, joita on varmuudella tulossa ainakin yksi, sillä Suomen Regions’ Cupin finalistina TamU saa automaattisesti kotiedun ensimmäisessä cup-ottelussaan.

Yleisimmin hankitut kausikortit löytyvät napeista tämän uutisen lopusta, ja loput vaihtoehdot eli erilaiset yhdistelmät ja VIP-kausikortit löydät TamU-kaupasta osoitteesta tampereunited.fi/kauppa.

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2022:

Mika Ahonen (kk, h)
Ali Aitbenzanzoun (p, kk)
Anton Bright (p, kk)
Eric Bullock (h)
Eino-Veikko Ek (p, h)
Arttu Haapala (kk)
Topias Järvelä (kk)
Severi Kankkunen (p)
Roope Kostiainen (h)
Paavo Kujala (p, h)
Antti Kuusinen (mv)
Arttu Mättö (kk)
Jesse Oksanen (kk)
Farhad Rahimi (h)
Joonas Rantala (p)
Arttu Raittinen (h)
Eetu Räisänen (kk)
Aapo Sipponen (mv)
Mauno Sirén (p, h)
Jesse Vuori (p)
Tomi Ylinen (kk)
Thanasis Zeris (mv)

Kausikortit kaudelle 2022

Katso Ali Aitbenzanzounin haastattelu

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

16.9. HJS - TamU 1 – 1

17.9. TamU naiset - LeKi-futis 9 – 0

17.9. TamU 2 - PP-70 0 – 3

24.9. klo 16 GrIFK - TamU

24.9. klo 14 PaiHa - TamU naiset

30.9. klo 16 TamU 2 - TPV