Ali Aitbenzanzoun sopimukseen kauden kynnyksellä

04/05/2019
Uutinen

Tampere United täydentää sopimuspelaajien joukkoaan vielä yhdellä pelaajalla aivan sarjakauden kynnyksellä, kun kevään harjoitusotteluissa nähty Ali Aitbenzanzoun, 18, on solminut sopimuksen. Tänään sarja-avaukseen Espooseen matkaavan Tampere Unitedin vahvuudessa on nyt 25 pelaajaa.

TamU-uutiskuva

Monen muun TamU-pelaajan tavoin Aitbenzanzounin pelaajapolku on punainen ja siirtyy Sinipaitoihin naapuriseura TPV:stä. Keskikentän keskustassa viihtyvä Aitbenzanzoun on jo keväällä harjoitellut Tampere Unitedin ryhmässä, joten uusi ympäristö on hänelle varsin tuttu.

”Ali ’Allu’ Aitbenzanzoun on harjoitellut koko ajan tunnollisesti meidän kanssamme. Hän on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä puolustajana että keskikentällä. Hyvä potkutekniikka, hyvä pääpelaaja ja järkevää pelikäsitys. Olen valmentanut häntä kaksi edellistä kautta”, myhäilee päävalmentaja Mourad Seddiki.

Kahdessa viimeisessä kauteen valmistavassa ottelussa Aitbenzanzoun on pelannut täydet minuutit ja lisäksi Aitbenzanzounilla on alla jo yksi virallinen ottelu tältä kaudelta. Aitbenzanzoun pelasi niin ikään täyden ysikymppisen Tampere Unitedin kakkosjoukkueen riveissä viime viikolla, kun kakkosjoukkue kaatoi Ikaalisten Urheilijat lukemin 3–0 omassa sarja-avauksessaan. Aitbenzanzoun teki myös tuon ottelun avausmaalin.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa