4.5.2019

 
 

Ali Aitbenzanzoun sopimukseen kauden kynnyksellä

Tampere United täydentää sopimuspelaajien joukkoaan vielä yhdellä pelaajalla aivan sarjakauden kynnyksellä, kun kevään harjoitusotteluissa nähty Ali Aitbenzanzoun, 18, on solminut sopimuksen. Tänään sarja-avaukseen Espooseen matkaavan Tampere Unitedin vahvuudessa on nyt 25 pelaajaa.

Monen muun TamU-pelaajan tavoin Aitbenzanzounin pelaajapolku on punainen ja siirtyy Sinipaitoihin naapuriseura TPV:stä. Keskikentän keskustassa viihtyvä Aitbenzanzoun on jo keväällä harjoitellut Tampere Unitedin ryhmässä, joten uusi ympäristö on hänelle varsin tuttu.

”Ali ’Allu’ Aitbenzanzoun on harjoitellut koko ajan tunnollisesti meid√§n kanssamme. H√§n on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan sek√§ puolustajana ett√§ keskikent√§ll√§. Hyv√§ potkutekniikka, hyv√§ p√§√§pelaaja ja j√§rkev√§√§ pelik√§sitys. Olen valmentanut h√§nt√§ kaksi edellist√§ kautta”, myh√§ilee p√§√§valmentaja Mourad Seddiki.

Kahdessa viimeisess√§ kauteen valmistavassa ottelussa Aitbenzanzoun on pelannut t√§ydet minuutit ja lis√§ksi Aitbenzanzounilla on alla jo yksi virallinen ottelu t√§lt√§ kaudelta. Aitbenzanzoun pelasi niin ik√§√§n t√§yden ysikymppisen Tampere Unitedin kakkosjoukkueen riveiss√§ viime viikolla, kun kakkosjoukkue kaatoi Ikaalisten Urheilijat lukemin 3‚Äď0 omassa sarja-avauksessaan. Aitbenzanzoun teki my√∂s tuon ottelun avausmaalin.