23.1.2019

 
 

Al-Fatli, Abruquah ja √Ąkr√§s uudet sopimuspelaajatSopimusuutisten viikko jatkuu kolmen uuden sopimuksen julkaisulla. Uudet Sinipaidat ovat Ali Al-Fatli, 18, Taavi Abruquah, 21 ja Niko √Ąkr√§s, 22. Kaikki sopimukset ovat vuoden mittaisia, mutta √Ąkr√§√§n sopimus pit√§√§ sis√§ll√§√§n my√∂s option kaudesta 2020.

Viikonloppuna 18 vuotta täyttänyt Ali Al-Fatli pisti Pirkkahallin TamU-yleisölle silmiin hyvillä peliesityksillään joulukuun harjoitusotteluissa Ilveksen kakkosjoukkuetta ja Hakaa vastaan. Al-Fatli on moderni laitapuolustaja, jolla on voimaa kaksinkamppailuihin ja pelisilmää hyökkäyksien tukemiseen.

Viime kaudella Al-Fatli edusti Tampereen Pallo-Veikkoja, jossa pelejä kertyi junioreissa sekä seuran kakkosjoukkueessa. Al-Fatli onkin nyt intoa täynnä, kun pääsee pukemaan Sinipaidan ylleen!

”Olen eritt√§in innoissani siirrosta Tampere Unitediin, joka on perinteik√§s ja tunnettu seura Suomessa! Toivon, ett√§ tulevana kautena kehityn mahdollisimman paljon. Tietysti toivon saavani my√∂s mahdollisimman paljon peliaikaa ja auttamaan joukkuetta korkeammille sijoituksille”, Al-Fatli kertoo.

Nuori puolustaja tiivist√§√§ tavoitteensa jalkapalloilijana seuraavasti: ”Haluan p√§√§st√§ mahdollisimman korkealle tasolle pelaamaan.”

Taavi Abruquah tulee TamUun samasta osoitteesta kuin Ali Al-Fatli. Niin ikään viime viikolla syntymäpäiviään viettänyt Abruquah on Al-Fatlin tavoin ollut mukana Tampere Unitedin tryout-ringissä talven ensimmäisistä harjoituksista lähtien.

Taitavan hyökkääjän vaarallisuudesta saatiin esimakua parin viikon takaisessa harjoitusottelussa, kun hän viimeisteli voittomaaliksi jääneen osuman rangaistusalueen rajalta.

”Siirtyminen TamUun tuntuu todella hyv√§lt√§ ja odotan innolla tulevaa kautta. Odotan kovia pelej√§, joissa voin kehitty√§ ja saada kokemusta. Tulen antamaan kaikkeni ja katsotaan mihin se riitt√§√§”, Abruquah kommentoi siirtoa ja tulevaa kautta.

Niko √Ąkr√§s tuo puolestaan leveytt√§ Tampere Unitedin keskikent√§lle. H√§nen jalkapalloilulliset juurensa ovat Kanta-H√§meess√§. Janakkalan Pallon kasvatti siirtyi B-juniorina H√§meenlinnaan ja HJS:n riveihin. A-nuorissa h√§n pelasi yhden kauden Hakan ja HJS:n yhdistelm√§joukkueessa, jonka kanssa saavutti SM-hopeaa. Tuolta tie vei takaisin HJS:n edustusjoukkueeseen, jossa h√§n oli nostamassa kyseist√§ seuraa Kakkoseen.

Viime kauden √Ąkr√§s palloili Tampereella ja Ilves-Kissoissa. H√§n oli joukkueen avainpelaajia pelaten t√§ydet 90 minuuttia kaikissa tamperelaisseuran otteluissa. √Ąkr√§st√§ j√§i kaivelemaan, kun ei p√§√§ssyt viime kaudella pelaamaan nousun j√§lkeen Kakkosta ja on iloinen, ett√§ t√§m√§ nyt toteutuu.

”Nousun j√§lkeinen vuosi j√§i HJS:n kanssa v√§list√§, kun tuli muutto Tampereelle. Tulen siis todella hyvill√§ fiiliksill√§ TamUun ja loistavaa l√§hte√§ pelaamaan Kakkosta”, √Ąkr√§s kertaa.

”Odotan koko kauden kest√§v√§√§ kovaa kilpailua ja sitoutumista kaikilta. Se kehitt√§√§ niin itse√§ni pelaajana, mutta auttaa my√∂s koko joukkuetta kehittym√§√§n ja pelaamaan voittavaa futista”, √Ąkr√§s jatkaa.

Päävalmentaja Mourad Seddiki on mielissään nyt solmituista sopimuksista.

”Ali Al-Fatli on i√§st√§√§n huolimatta rohkea nykyaikainen laitapuolustaja, joka uskaltaa aina tukea oman joukkueen hy√∂kk√§yksi√§. Kokemusta h√§nell√§ ei toki ole t√§lt√§ tasolta, mutta uskon ett√§ h√§nell√§ on varaa kehitty√§. Varsinkin Verneri Uimosen opissa h√§n saa paljon itselleen”, Seddiki kommentoi Al-Fatlia pelaajana.

”Taavi Abruquahista saamme raamikkaan, nopean ja hyv√§n viimeistelij√§n. H√§n pystyy pelaamaan sek√§ laidassa ett√§ k√§rjess√§”, Seddiki jatkaa Abruquahista.

”Niko √Ąkr√§s on tunnollinen harjoittelija, joka tekee kovasti t√∂it√§. Uskon, ett√§ Nikosta saadaan irti yh√§ enemm√§n, kun fyysinen ja taktinen puoli kehittyv√§t”, Seddiki lis√§√§ Ilves-Kissoista saapuneesta keskikentt√§miehest√§.

Tampere Unitedilla nyt 15 sopimuspelaajaa

Nyt solmitut sopimukset tarkoittavat sitä, että kausikortin lopullinen hinta eli 90 euroa on saavutettu.

Pääkatsomokausikorttien hinta on siis 90 euroa. Alennusryhmien kausikortit maksavat 65 euroa ja kausikortit kannattajakatsomoon maksavat 50 euroa. Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa.

Lisää pelaajasopimuksia on luvassa jo huomenna torstaina.

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2019:

Taavi Abruquah (h)
Ali Al-Fatli (p)
Elias Alanen (mv)
Sami Ekmark (p)
Antti Haavisto (p)
Elias Harala (h)
Mustafa Hussein Zada (p)
Oskari Ikonen (mv)
Niklas Lindholm (h)
Arttu Mättö (kk)
Eetu Rahkola (p)
Konsta Raittinen (kk)
Jere Remes (kk)
Verneri Uimonen (p)
Niko √Ąkr√§s (kk)