Aina Tampere – Ikuisesti United -tukikampanja on päättynyt – iso kiitos osallistuneille!

12/06/2020
Uutinen

Aina Tampere – Ikuisesti United -tukikampanja on tullut päätökseensä. Kampanjassa ostettiin pääsylippuja kauden avaukseen komeasti 5690 eurolla. Vaikka aivan hurjimpiin kampanjan tavoitteisiin ei ylletty, kokoon saatu summa takaa sen, että TamU voi katsoa turvallisin mielin kohti tulevaa. Valtava kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille – nähdään lauantaina Pyynikillä kun TamU ja Ilves-Kissat kohtaavat klo 17.00 alkaen!

”Tulos vetää nöyräksi, vaikka kovimmat tavoitteet olikin nostettu TamUlle ominaiseen tapaan hiukan ylemmäksi kuin mihin ehkä oli realistista päästä. Yli 5000 euron myynti kertoo paljon siitä, miten huikea seurayhteisö meillä on”, myhäilee Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

Lauantain ottelussa kampanjaliput ovat noudettavissa stadionin ulkopuolelta katsoen vasemmanpuoleiselta lippuluukulta. Lippuluukulle tullessasi mainitse, että olet ostanut kampanjalipun, ja kerro oma nimesi. Jonojen välttämiseksi kannattaa tulla hyvissä ajoin paikalle – mieluiten heti stadionin porttien auetessa klo 16.00. Samaan aikaan aukeavat myös anniskelualue ja grillipiste, joten kannattaa tulla viihtymään pikkuhiljaa täyttyvän stadioinin tunnelmaan.

Kampanjassa Pyynikille luvattu sauna toteutetaan vasta myöhemmin kaudella, kun koronaepidemiaan liittyvät rajoitukset sen sallivat. Valitettavasti myös tapahtumaan kaavailtu bändi ei saanut lauantaita sopimaan aikatauluihinsa. Joudumme siis tällä kertaa tyytymään Sinikaartin lauluun – vaikka sehän juuri on sitä parasta sinivihreää tunnelmaa.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

8.8. Klubi 04 - TamU 1 – 1

7.8. Peimari Utd - TamU naiset 0 – 7

13.8. TamU 2 - FC Haka j. 0 – 2

15.8. klo 19 Ilves 2 - TamU

18.8. klo 20 TamU naiset - RaiFU

19.8. klo 19 PJK - TamU 2