Etusivu >>

Harjoituskirjasto

Tältä sivulta löydät ikäluokkakohtaiset kausisuunnitelmat kaupunginosajoukkueille. Kausisuunnitelmat on suunniteltu siten, että ne muodostavat sisällöllisen ja teemallisen kokonaisuuden, jota mukaillen kausi on mahdollista viedä läpi onnistuneesti. Työn edistyessä kausisuunnitelmia lisätään myös muille ikäluokille, nuorimmista vanhempia kohti edeten. Harjoituskirjaston työstön ollessa vielä kesken, parhaat harjoitusopit saa Palloliiton valmentajan tietopankki -sivuilta.

Jatkossa tämä sivu sulautuu osaksi koko seuran valmennuslinjaa, joka on tälläkin hetkellä työn alla. Tähän kuuluvat isot lijaukset ja päävalinnat ohjaavat jo nyt toimintaamme alle 10-vuotiaiden kaupunginosajoukkueiden osalta ja niiden jalkauttaminen päivittäiseen toimintaan on käynnissä. Seuran toimintakulttuurin mukaisesti myös valmennuslinjamme tulee olemaan julkinen, kunhan se on ensin työstetty julkaisukuntoon.

Kirjan kansikuvaa klikkaamalla avautuu päätelaitteelle sopiva tiedostoversio. Erillisten latauslinkkien takaa saat avattua tulostus-/painolaatuisen version.

FIFA 11+ Kids
lataa
Kehittävät pelimuodot
lataa
U6 kausisuunnitelma
lataa
U7 kausisuunnitelma
lataa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös