9.6.2020

 
 

VIP-teltta on t√§ll√§ kaudella stadionin aitojen sis√§puolella ‚Äď VIP-liput ovat nyt myynniss√§Tampere Unitedin VIP-palvelu paranee ensi lauantaina alkavalla kaudella, kun VIP-teltta saadaan Pyynikin aitojen sisäpuolelle. Ruokatarjoilusta vastaa edelleen Olympia-korttelin ravintola Muusa, ja koronaepidemian takia aiemmin tarjolla olleen buffetin sijaan ruoka tarjoillaan henkilökohtaisista annospakkauksista. Juomatarjoilusta vastaa Pyynikin käsityläispanimo.

VIP-liput ensi lauantain Ilves-Kissat-otteluun ovat myynniss√§ TamU-kaupassa. Ole ripe√§, sill√§ liput otetaan pois myynnist√§ jo keskiviikon aikana, jotta ruokaa saadaan tilattua oikea m√§√§r√§. VIP-lipun hinta 35 euroa. Lis√§ksi myynniss√§ on 240 euron VIP-kausikortteja niille, jotka haluavat nauttia VIP-palvelusta koko kauden ajan (7‚Äď8 ottelua).

Olympia-kortteli-VIPissä tarjotaan ennen ottelua tasokas lämmin ruoka. Lisäksi pakettiin kuulu kaksi juomaa (tarjolla ainakin olut, siideri, lonkero sekä alkoholittomia vaihtoehtoja), ja ottelun tauolla on tarjolla Tapolan ja Vegemin grillimakkaraa. Lisäksi Olympia-kortteli-VIPissä kuulet joukkueen kuulumisia ja tuoreimpia uutisia ennen ottelun alkua.

Sarja-avaus Ilves-Kissoja vastaan pelataan Pyynikin urheilukentällä lauantaina 13.6. klo 17.00. VIP-tilaisuus alkaa ruokailulla klo 16.00.