8.5.2017

 
 

VIP-liput TPV-otteluun ovat myynnissäVIP-liput TamU ‚Äď TPV -paikallisotteluun ovat nyt myynniss√§ TamU-kaupassa. VIP-lippu maksaa 40 euroa ja sis√§lt√§√§ ruoka- ja juomatarjoilun VIP-tiloissa sek√§ paikat VIP-katsomossa. VIP-tilaisuus alkaa Ratinan stadionilla keskiviikkona 17.5. klo 17.30 ja itse ottelu klo 18.30.

TamU toteuttaa VIP-paketin yhteistyössä Olympia-korttelin kanssa. Olympia-kortteli VIPissä tarjotaan ennen ottelua tasokas lämmin ruoka sekä ruokajuoma, ja puoliajalla on tarjolla pikkupurtavaa, grillimakkaraa ja virvokkeita. Lisäksi Olympia-kortteli VIPissä kuulet joukkueen kuulumisia ja tuoreimpia uutisia ennen ottelun alkua.

VIP-liput noudetaan stadionin lipunmyynnistä nimeä vastaan. Sisäänkäynti VIP-alueelle tapahtuu pääkatsomon puolessavälissä olevasta rappukäytävästä. Paikalla on opasteet ja järjestyksenvalvoja neuvomassa.

Myös otteluisännyyspaketti TPV-otteluun samoin kuin kauden muihin otteluihin on myynnissä. Ota yhteys myynti (ät) tampereunited.fi jos olet kiinnostunut.