24.5.2017

 
 

VIP-liput MuSa-otteluun ovat myynnissäVIP-liput Tammelan stadionilla lauantaina 3.6. klo 17 pelattavaan TamU ‚Äď MuSa -otteluun ovat nyt myynniss√§ TamU-kaupassa. VIP-lippu maksaa 40 euroa ja sis√§lt√§√§ ruoka- ja juomatarjoilun VIP-tiloissa Tammelan stadionilla sek√§ paikat VIP-katsomossa. VIP-tilaisuus alkaa klo 16 eli tunti ennen ottelun alkua.

TamU toteuttaa VIP-paketin yhteistyössä Olympia-korttelin kanssa. Olympia-kortteli VIPissä tarjotaan Tammelan stadionilla ennen ottelua tasokas lämmin ruoka sekä ruokajuoma (tarjolla olut, siideri ja alkoholittomia vaihtoehtoja), ja puoliajalla on tarjolla kahvin kera makeaa pikkupurtavaa ja grillimakkaraa. Lisäksi Olympia-kortteli VIPissä kuulet joukkueen kuulumisia ja tuoreimpia uutisia ennen ottelun alkua.

VIP-liput noudetaan stadionin lipunmyynnistä nimeä vastaan. VIP-alue on sijoitettu kentän laidalle pääkatsomon viereen stadionin kaupungin puoleiseen päätyyn. Paikalla on opasteet ja järjestyksenvalvoja neuvomassa.

Myös otteluisännyyspaketti MuSa-otteluun samoin kuin kauden muihin otteluihin on myynnissä. Ota yhteys myynti (ät) tampereunited.fi jos olet kiinnostunut.