VIP-liput MuSa-otteluun ovat myynnissä

24/05/2017
Uutinen

VIP-liput Tammelan stadionilla lauantaina 3.6. klo 17 pelattavaan TamU – MuSa -otteluun ovat nyt myynnissä TamU-kaupassa. VIP-lippu maksaa 40 euroa ja sisältää ruoka- ja juomatarjoilun VIP-tiloissa Tammelan stadionilla sekä paikat VIP-katsomossa. VIP-tilaisuus alkaa klo 16 eli tunti ennen ottelun alkua.

TamU toteuttaa VIP-paketin yhteistyössä Olympia-korttelin kanssa. Olympia-kortteli VIPissä tarjotaan Tammelan stadionilla ennen ottelua tasokas lämmin ruoka sekä ruokajuoma (tarjolla olut, siideri ja alkoholittomia vaihtoehtoja), ja puoliajalla on tarjolla kahvin kera makeaa pikkupurtavaa ja grillimakkaraa. Lisäksi Olympia-kortteli VIPissä kuulet joukkueen kuulumisia ja tuoreimpia uutisia ennen ottelun alkua.

VIP-liput noudetaan stadionin lipunmyynnistä nimeä vastaan. VIP-alue on sijoitettu kentän laidalle pääkatsomon viereen stadionin kaupungin puoleiseen päätyyn. Paikalla on opasteet ja järjestyksenvalvoja neuvomassa.

Myös otteluisännyyspaketti MuSa-otteluun samoin kuin kauden muihin otteluihin on myynnissä. Ota yhteys myynti (ät) tampereunited.fi jos olet kiinnostunut.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

29.10. Klubi 04 - TamU 4 – 0

24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

7.10. Pato - TamU 2 6 – 5

13.1. klo 16 JäPS - TamU

klo - TamU naiset

21.1. klo 20 TamU 2 - TPV 2