Perjantaina vuorossa paikallis­peli Nokialla

02/05/2024 TamU naiset
Otteluennakko

Naisten edustusjoukkue vierailee perjantaina Nokian Menkalassa, jossa kotijoukkueena on tietenkin tuttu kilpakumppani FC Nokia. Nokialaisten kanssa on pelattu tiukkoja paikalliskamppailuja siitä lähtien, kun TamU nousi Kolmoseen kaudeksi 2021. Panoksena ottelussa on sarjan kärkipaikka, sillä molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa pelkillä voitoilla, ja ovat ainoat lohkon tappiottomat joukkueet. Vain yhden maalin verran parempi maaliero pitää nokialaiset sarjataulukossa Sinipaitojen edellä.

FC Nokia – TamU

  • Paikallisottelussa on pelissä sarjan kärki­paikka.
  • Molemmat joukkueet ovat voittaneet kaikki kolme sarjapeliään.
  • Nokian Menkalaan kannattaa lähteä nauttimaan aurinkoisesta perjantai-illasta vaikka Tampereelta asti.

Pelikuntoisia naisia löytyy pöytäkirja täyteen, mikä on todella iloinen asia. Pössis joukkueen sisällä on hyvä.

- Kari Numminen
Päävalmentaja

Molemmat joukkueet ovat pärjänneet Kolmosessa varsin hyvin ja tasaisesti kolmen edellisen kauden aikana, sillä kaikkina kolmena kautena joukkueet ovat olleet sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla. Viime kaudella FC Nokia oli sarjataulukossa viidentenä heti Tampere Unitedin jälkeen.

Myös keskinäisissä otteluissa menestys on jakaantunut melko tasaisesti. United on voittanut kuudesta sarjapelistä kolme, Nokia yhden ja kahdesti on pelattu tasan. Maaliero on Sinipaitojen hyväksi 6–3.

Joukkueiden välillä on nähty jonkin verran myös pelaajaliikennettä vuosien varrella. Ennen alkanutta kautta liikennettä oli enemmän Nokian suuntaan, kun entisistä TamU-pelaajista Nokialla pelaavat nyt Pinja Aaltonen ja Maria Saastamoinen.

Tampere Unitedin päävalmentaja Kari Numminen tyytyväinen alkukauden tuloksiin ja joukkueen ilmeeseen. Viime viikko oli suhteellisen raskas kahden ottelun myötä, ja se on näkynyt harjoituksissa.

”Vappuviikon treeneissä joukkue on keskittynyt palautumiseen. Pelikuntoisia naisia löytyy pöytäkirja täyteen, mikä on todella iloinen asia. Pössis joukkueen sisällä on hyvä, ja edes valmentajan huonot jutut eivät ole vaikuttaneet negatiivisesti. Jännitys tulevasta ottelusta on kyllä aistittavissa, kun vastaan tulee sarjakärki”, Numminen veistelee.

Nokian läheisyys Tampereen kainalossa on tuonut jokaisen vierailuun neljän vuoden aikana myös TamU-kannattajia seuraamaan peliä. Nyt on odotettavissa alkukesän kaunis ilta kahden nälkäisen joukkueen kesken, ja voittaja jatkaa sarjan ykkösenä puhtaalla pelillä.

Kannattaa siis tulla paikan päälle Nokian Menkalaan, kun pallo potkaistaan liikkeelle perjantaina 3.5. klo 19.30.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

13.7. HJS - TamU 2 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

17.7. klo 19 TamU - SexyPöxyt

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49