Pargas IF kaatui evakossa Kaupissa

22/04/2024 TamU naiset
Otteluraportti

Naisten edustusjoukkue otti mukavan 2–1 (1–0) voiton Pargas IF:stä hankien keskellä hyisessä lauantai-iltapäivässä. Kauden ensimmäinen kotipeli oli alun perin määrä pelata Pyynikin urheilukentällä, mutta ottelu siirrettiin lumikerroksen peittämältä 'Pynsältä' Kaupin urheilupuistoon. Olosuhteiden takia otteluun saapui vain kourallinen yleisöä, mutta paikalle saapuneet saivat nähdä hyvin taistelleen Tampere Unitedin.

Naisten Kolmonen

2 – 1

  • Ottelu siirrettiin takatalven takian Pyynikiltä Kauppiin.
  • TamU on nyt voittanut kaksi ensimmäistä sarjaotteluaan, ja jatkaa sarjanousun tavoittelua puhtaalla pelillä.
  • Otteluruuhka on kova, sillä TPV kohdataan Suomen Cupissa heti tiistaina.

Lumisade ja pureva kylmyys loivat haasteita olosuhteisiin, mutta molemmat joukkueet osoittivat kykynsä heti ottelun alussa. Ottelu alkoi vauhdikkaasti ja tarjosi katsojille jännitystä ja vilkasta jalkapalloa. TamU ja PIF osoittivat molemmat hyökkäysvoimansa ja pyrkivät luomaan maalipaikkoja aktiivisesti.

TamU otti ottelun ohjat käsiinsä joalkuminuuteilla, ja vahvan hyökkäyspelin tuloksena Johanna Heikkinen onnistui iskemään pallon maaliin 13. minuutilla. Heikkisen maali vasemmalta laidalta toi Sinipaidoille ansaitun johtoaseman ja innosti joukkuetta jatkamaan aktiivista peliään.

TamUn aktiivinen pelityyli ja tehokkaat hyökkäykset asettivat haasteita Piffenin puolustukselle koko ensimmäisen jakson ajan.

Ensimmäisen jakson johtomaali loi lisää jännitystä otteluun ja sai katsojat odottamaan innolla, mitä toinen puoliaika toisi tullessaan. Joukkueelle vahva esitys ensimmäisellä jaksolla antoi itseluottamusta ja toiveita menestyksestä ottelun jatkuessa.

Ottelun toinen maali syntyi toisen jakson alkuminuuteilla, kun Serena Lehtonen vahvisti SInipaitojen johtoa upealla osumalla oikeaan yläkulmaan. TamU johti siis 2–0.

Toisen jakson alkuvaiheilla myös PIF kiristi otettaan ja alkoi vyöryttää hyökkäyksiään entistä voimakkaammin kohti TamUn maalia. Vieraiden aktiivinen hyökkäyspeli loi jatkuvaa painetta Sinipaitojen puolustuslinjalle, ja PIF onnistui löytämään tilaisuuksia maalintekoon. TamUn puolustus joutui tiivistämään rivejään ja tekemään kovasti töitä pitääkseen vastustajan loitolla vaarallisilta maalipaikoilta.

Kun ottelun kello lähestyi 61. minuuttia, PIF:n ponnistukset kantoivat hedelmää. Matilda Heikkilä onnistui kaventamaan tilanteeksi 2–1. Tämä maali toi lisää jännitystä otteluun ja antoi PIF:lle lisämotivaatiota tavoitella tasoitusmaalia.

TamUn puolustus joutui entistä kovemman paineen alle vieraiden jatkaessa hyökkäystään. PIF:lle viehellettiin jopa rangaistuspotku ottelun loppupuolella hieman sekavan tilanteen päätteeksi. Veto painui TamUn onneksi ohi maalin, ja maalivahti Kiira Kaivola oli myös laukauksessa hyvin mukana ja aavisti oikeaan suuntaan.

Ottelun loppuhetket olivat intensiivisiä ja jännittäviä, kun molemmat joukkueet taistelivat kynsin hampain voitosta. TamUn päättäväinen peli kuitenkin palkittiin, ja joukkue onnistui säilyttämään johtonsa ottelun loppuun saakka, mikä varmisti voiton Sinipaidoille.

Seuraavan kerran TamU pelaa jo tiistaina kun vuorossa on historiallinen ensimmäinen kohtaaminen Tampereen Pallo-Veikkojen kanssa virallisissa otteluissa. Pelissä on paikka Suomen Cupin kolmannella kierroksella. Ottelu potkaistaan käyntiin Pyynkin urheilukentällä tiistaina 23.4. klo 19.00.

Yleisöä palvelevat anniskelualue ja TamUn grilli. Liput otteluun maksavat 5 € ja ne ovat myynnissä ennakkoon TamU-kaupassa.

Naisten Kolmonen

2 – 1

( 1 – 0 )

13′ Johanna Heikkinen
48′ Serena Lehtonen

Yleisöä:

61′ Matilda Heikkilä

Yleisöä:

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

13.7. HJS - TamU 2 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

17.7. klo 19 TamU - SexyPöxyt

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49