12.4.2018

 
 

Ottelu Ilves-Kissoja vastaan sai ikävän lopunTampere Unitedin ja Ilves-Kissojen välinen kohtaaminen sai torstai-iltana Kaupissa ikävän ennenaikaisen lopun, kun ottelu jouduttiin keskeyttämään vajaan tunnin pelin jälkeen ikävän loukkaantumistilanteen seurauksena. Ilves-Kissojen maalivahti ja TamU-kärki Berat Grabovci törmäsivät rajusti pallontavoittelutilanteessa, ja katsomoon asti kuului että sattui pahemmin. Grabovci nousi tilanteesta omin jaloin, mutta Ilves-Kissojen maalivahdille soitettiin heti ambulanssi paikalle. Koko TamU-yhteisö toivottaa parasta mahdollista toipumista.

Itse ottelun TamU avasi odotetusti kokoonpanolla, jossa oli mukana vähemmän peliminuutteja talven mittaan saaneet pelaajat. Ensimmäinen jakso olikin varsin tasaista vääntöä, mikä ehkä oli odotettavaakin, sillä olihan vastassa yksi Kolmosen kärkiporukoista. Hyökkäyspäässä Sinipaidoista oli eniten esillä Elias Harala, jolle Jere Remes ja Tuomas Ala-Hakuni rakensivat molemmat kertaalleen vetopaikan boksiin. Lisäksi Harala syötti Leevi Mannisen tekopaikkaan takatolpalla, mutta tämäkään tilanne ei johtanut maaliin, sillä laukaus karkasi maalin ohi.

Toiselle jaksolle TamU teki yhteensä yhdeksän vaihtoa, kun kentälle otettiin niitä pelaajia, jotka ovat todennäköisiä avauskokoonpanon pelaajia myös sarjakauden alkaessa. Näistä erityisesti huomion arvoinen oli Riku Oraksen paluu Sinipaitaan englannissa vietetyn puolivuotisen jälkeen.

Johtomaalia ei tarvinnut monta minuuttia odotaa, sillä verkko heilui jo toisen jakson neljännellä peliminuutilla. Tilanteessa Verneri Uimonen keskitti päätyrajan tuntumasta ja löysi Berat Grabovcin aivan maalin edestä. Samalla päättyi kärkipelaajan muutaman ottelun mittaiseksi venähtänyt kuiva kausi.

”Toinen jakso k√§√§ntyi t√§ysin meille, ja loimme siihen 12 minuuttiin 4‚Äď5 hyv√§√§ maalipaikkaa. Ensimm√§inen jakso ei vastannut sit√§ mit√§ odotin, eli ei ollut sit√§ n√§lk√§√§ mit√§ odotin l√∂ytyv√§n”, tyytyy p√§√§valmentaja Mikko M√§kel√§ toteamaan ottelusta.

Seuraavan kerran TamU pelaa jo ensi lauantaina 14.4. Hämeenlinnassa HJS:n vieraana. Sarjakausi alkaa 28.4. pietarsaarelaisen JBK:n Tampereen vierailulla.

 
 
Tampere Unitedin logo
1 ‚Äď 0

(0 ‚Äď 0)

Ilves-Kissat logo

49' Berat Grabovci

 
17Juuso Auvinen
7Elias Harala vaihtoon 46'
9Tommi Ala-Hakuni vaihtoon 46'
18Jere Remes vaihtoon 46'
19Valtteri Uimonen vaihtoon 46'
21Konsta Raittinen vaihtoon 46'
24Santeri SalomaaC vaihtoon 46'
26Matias Stark vaihtoon 46'
28Antti Haavisto
29Leevi Manninen vaihtoon 46'
31Ville Kuusinen vaihtoon 46'
3Roope Kostiainen vaihdosta 46'
4Topias Järvelä keltainen kortti 50' vaihdosta 46'
6Radwan Moussa vaihdosta 46'
8Riku Oras vaihdosta 46'
10Berat Grabovci vaihdosta 46'
13Ville Puustinen vaihdosta 46'
20Verneri Uimonen vaihdosta 46'
29Aleksi Inkinen vaihdosta 46'
52Leroy Maluka vaihdosta 46'