22.3.2017

 
 

Kevätkokous löi lukkoon seuran arvot ja toiminta-ajatuksen

Jalkapalloseura Tampere United ry piti sääntömääräisen kevätkokouksensa tiistaina 21.3. Sääntömääräisissä asioissa käsiteltiin vuoden 2016 vuosikertomus ja tilinpäätös sekä myönnettiin vuoden 2016 hallitukselle vastuuvapaus. Lisäksi kokouksen asialistalla oli seuran arvoista ja toiminta-ajatuksesta päättäminen.

Hallituksen esitys seuran arvoiksi ja toiminta-ajatukseksi perustui koko seurayhteisölle jalkautettuun ideointi- ja valmistelutyöhön. Tätä työtä on tehty syksyn ja kevään aikana osana laajempaa strategiatyötä, jonka puitteissa on pidetty lukuisia kaikille seuran jäsenille avoimia kokoontumisia, sekä kysytty seuran jäsenten näkemyksiä myös sähköpostitse. Tampere Unitedin arvoiksi on nyt lukittu seuraavat:

Yhteis√∂llisyys ‚Äď Avoimuus, tasavertaisuus, yhdess√§ tekeminen ja toisista huolen pit√§minen ovat toimintamme kulmakivi√§.

Paikallisuus ‚Äď Olemme n√§kyv√§sti ylpeit√§ seuramme juurista, mutta katsomme avarakatseisesti my√∂s kauemmas.

Suvaitsevaisuus ‚Äď Kunnioitus ja arvostus ohjaavat seurayhteis√∂mme toimintaa. Teot m√§√§ritt√§v√§t ihmisen.

Seuraylpeys ‚Äď Olemme ylpeit√§ seuramme tarinasta sek√§ identiteetist√§mme kannattajien seurana. T√§ht√§√§mme aina parempaan kaikilla toiminnan tasoilla.

Toiminta-ajatus: Tampere Unitedin toiminta-ajatus on kasvattaa sinivihreää yhteisöä, tarjota jäsenilleen sisältöä kaikkiin elämänvaiheisiin, ja toimia kilpailullisesti ja tavoitteellisesti arvoistaan tinkimättä.

Seuran strategiatyö jatkuu, ja tavoitteena on hyväksyä uusi strategia seuran syyskokouksessa.