Tampere United P17 ja P20

Tampere United kartoittaa P17- ja P20-joukkuueiden perustamista. Joukkueet tulisivat kiinteäksi osaksi seuran edustustoimintaa, jossa on jo nyt edustusjoukkueen lisäksi mukana kakkosjoukkue, joka havittelee nousua Kolmoseen samalla kun edustus havittelee paluuta Kakkoseen. Joukkueet erivät toteudu kaudelle 2021, mutta P17- ja P20-joukkueiden perustaminen on osa Tampere Unitedin pidemmän aikavälin strategiaa. Kiinnostuksesta tulla mukaan voi edelleen ilmoittaa tämän sivun lomakkeella.

Perustettavat juniorijoukkueet tarjoavat Tampereen ja naapurikuntien nuorille mahdollisuuden päästä tavoittelemaan peliaikaa kilpailullisesti eteenpäin pyrkivässä Tampere Unitedin miesten edustusjoukkueesssa. Samalla seura tarjoaa nuorille mahdollisuuden saada kokemusta aikuisten otteluista seuran muissa aikuisjoukkueissa. Nämä asiat eivät ole lähimainkaan selviöitä kaikissa alueen seuroissa, ja TamU tarjoaakin tavoitteellisen vaihtoehdon pirkanmaalaisten nuorien liikuttajana. Ajatuksena on, että P17- ja P20-joukkueet muodostavat yhdessä miesten edustuksen ja kakkosjoukkueen kanssa tiiviin kokonaisuudeen.

Ilmoittaudu mukaan pelaajaksi tai valmentajaksi

Joukkueiden toiminnasta kiinnostuneet pelaajat, valmentajat ja muut taustahenkilöt voivat jo tässä vaiheessa olla yhteydessä Tampere Unitediin täyttämällä oheisen lomakkeen. Kausimaksut tulevat asettumaan kilpailukykyiselle tasolle, samoin valmentajien palkkiot.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Olen kiinnostunut näistä tehtävistä (pakollinen)

  Syntymävuosi (jos olet pelaaja)

  Kerro kokemuksestasi pelaajana, valmentajana tai muissa joukkueen taustoissa. Missä olet pelannut tai valmentanut? Mikä on pelipaikkasi? Vahvuudet ja heikkoudet? (pakollinen)

  Uutisia P17- ja P20-pojista

  TamU-Kauppa

  Pääyhteistyökumppanit

  Tukemassa myös

  29.10. Klubi 04 - TamU 4 – 0

  24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

  7.10. Pato - TamU 2 6 – 5

  klo - TamU

  klo - TamU naiset

  klo - TamU 2