Jazz hakee revanssia Tammelan stadionilla

16/03/2024 TamU
Otteluennakko

Tammikuun lopulla Sinipaidat kävivät Porissa hakemassa 1–2-vierasvoiton harjoitusottelusta FC Jazzia vastaan. Tällä kertaa porilaiset vierailevat Tammelassa odotetusti hieman valmiimmalla joukkueella, mitä muutama kuukausi takaperin. Otteluun on vapaa pääsy, mutta siihen on myynnissä ruokapaketteja. Myös vapaaehtoisen pääsymaksun voi maksaa stadionin sisäänkäynnissä Salhojankadulla.

TamU – FC Jazz

  • Tammikuun lopulla Sinipaidat kävivät Porissa hakemassa 1-2 vierasvoiton harjoitusottelusta FC Jazzia vastaan.
  • Toinen Tampere Unitedin yleisöottelu uudella Tammelan stadionilla.
  • Kakkosen avausotteluun on aikaa enää kolme viikkoa.

Oma pelaajatilanteemme on edelleen sama kuin viimeviikolla. Poissaoloja on eikä pieniä vaivoja omaavia pelaajia tässä vaiheessa lähdetä riskeeraamaan, kun kauden alkuun on enää kolme viikkoa. Jazzilla on ilmeisesti ollut samoja haasteita loukkaantumisten kanssa kuin meilläkin, mutta odotettavissa on silti tammikuun kamppailua vahvempi Jazz. Ilmeisesti useampi vahvistus on jo saapunut ulkomailta

- Jukka Listenmaa
Päävalmentaja

Aiemmassa kohtaamisessa Tampere United oli kuskin paikalla ja voitti ottelun Janar Georgin sekä Anton Brightin maalien turvin. Ottelussa nähtiin myös Kakkosta viimeiset vuodet seuranneille tuttu näky; Jazzin Firmino painamassa pallon vastustajan verkkoon. Tämä toistui kauden 2023 aikana peräti 20 kertaa, ja ilmoilla on viitteitä siitä, että brasilialaishyökkääjä taituroi maaleja myös tulevalla kaudeella Ykkösessä.

Päävalmentaja Jukka Listenmaa on Firminosta samalla kannalla.

”Jos tällä kertaa saisimme Firminon kuriin. Hän on tainnut tehdä lähes joka pelissä meitä vastaan maalin, mutta on siellä toki muutakin maalintekovoimaa Firminon takana.”

Molempien joukkueiden kausien alkuun on enää alle kuukausi. FC Jazzin kokoonpanot harjoitusotteluissa ovat raporttien perusteella pitäneet sisällään lukuisia testipelaajia, ja porilaiset ovat taistelleet viime aikoina useiden loukkaantumisten sekä sairastumisten kanssa, kuten myös Tampere United.

Odotettavissa on varsin erilainen ottelu verrattuna kevään aiempaan kohtaamiseen, sillä oletettavasti molemmat joukkueet ovat pykälän lähempänä kokoonpanoa, jolla kauden starttiin lähdetään.

”Oma pelaajatilanteemme on edelleen sama kuin viime viikolla. Poissaoloja on eikä pieniä vaivoja omaavia pelaajia tässä vaiheessa lähdetä riskeeraamaan, kun kauden alkuun on enää kolme viikkoa. Jazzilla on ilmeisesti ollut samoja haasteita loukkaantumisten kanssa kuin meilläkin, mutta odotettavissa on silti tammikuun kamppailua vahvempi Jazz. Ilmeisesti useampi vahvistus on jo saapunut ulkomailta”, päävalmentaja Listenmaa kertaa.

Pienet loukkaantumiset ja sairastelut eivät kuitenkaan huolestuta päävalmentajaa kovin suuresti.

”Takana hyvä treeniviikko. Pienistä vaivoista johtuen olemme nostaneet tilapäistä apua kakkosjoukkueesta, jotta ollaan pystytty treenaamaan isolla kentällä. Meininki on ollut hyvä.”

Jazz ottelut ovat perinteisesti keränneet hyvin yleisöä. Viime kaudella Kaupin Stadioniolle saapui 583 katsojaa

Palvelut stadionilla – osta ruokapaketti

Ottelu pelataan sunnuntaina 17.3. klo 14.00 alkaen. Kulku stadionille ja kaikki tarjolla olevat palvelut aukeavat klo 13.00. Otteluun on vapaa pääsy, mutta myynnissä on erillisiä ruokapaketteja.

Tammelan Stadion on vielä osin keskeneräinen ja harjoitusotteluissa on poikkeusjärjestelyt. Kulku stadionille tapahtuu klo 13.00 alkaen Salhojankadulta stadionin pitkän sivun keskikohdassa olevasta ovesta. Kaikille katsojille on avoinna pääkatsomon 3. kerroksessa sijaitseva VIP-katsomo sekä pohjoispäädyssä oleva D-katsomo. Pysäköintihalli on Salhojankadun ja Tammelankadun kulmassa, kadunvarsipaikkoja löytyy Salhojankadulta sekä Ilmarinkadulta

Kolmannessa kerroksessa tarjolla olevaan ruokapakettiin kuuluu FLIP-pizzabrändin vegaaninen taitettu pizza, pieni salaatti sekä vapaavalintainen juoma (tarjolla alkoholijuomia ja alkoholittomia vaihtoehtoja). Ruokapaketit ovat myynnissä lippu.fi-verkkokaupassa hintaan 20 €. Stadionilta ostettuna ruokapaketin hinta on 22 €.

Ruokalippuja myynnissä ennakkoon edullisemmin, stadionilla myynnissä pienempiä annoksia.

Kolmannessa kerroksessa on sekä 18 vuotta täyttäneille avoin anniskelukatsomo että kaikille katsojille avoin katsomonosa. Kolmannessa kerroksessa on myös kioskipalvelut, mutta päätykatsomossa ei ole vielä harjoitusotteluissa palveluita. Fanituotteita on myynnissä kolmannessa kerroksessa, erikoisuutena on erä game worn Regions’ Cup pelipaitoja sekä alelaari täynnä vanhoja pelipaitoja sekä shortseja.

Kolmannessa kerroksessa on peli- ja hengailualue TamU-junioreille.

Tulevan sunnuntain harjoitusotteluun FC Jazz Pori vastaan on avattu toiveista vapaaehtoinen pääsymaksu. Vapaaehtoisella pääsymaksulla voit tukea seuraa tärkeään Tammelan Stadionin avauskauteen vaikka otteluun on muuten ilmainen sisäänpääsy. Sisäänkäynnillä on erillinen maksupiste.

Sisäänkäynti Salhojankadun puolelta
Palvelukartta Tammelan Stadionilla. Sinisellä merkittyyn VIP-katsomo on K-18 minne voit mennä juoman kanssa. Vihreällä merkitty katsomo on kaikille sallittu. Kolmannen kerroksen käytävillä voit liikkua vapaasti alkoholijuomien kanssa.

OSTA KAUSIKORTTISI JA PÄÄSYLIPPUSI SARJAKAUDELLE NYT

Kausikortit kaudelle 2024 ovat myynnissä TamU-kaupassa. Ostoksille voi klikata myös suoraan napeista tämän uutisen alta. Irtoliput yksittäisiin otteluihin tulevat ovat myynnissä lippu.fi verkkokaupassa. Lippupisteessä on myynnissä myös TamU-Klubi liput, VIP-liput ja VIP-kausikortit.

Kausikortin voi maksaa myös kulttuurietua käyttäen Smartumin, Edenredin ja ePassin mobiili­­sovelluksilla. Tällöin kausikorttiin merkitään ostajan nimi, ja henkilöllisyys tarkistetaan stadionille tultaessa. Kulttuuri­edulla voi luonnollisesti ostaa vain yhden kausikortin itselleen.

Smartumin tai Edenredin mobiili­­sovellusta käyttäessäsi valitse oikea summa (120 € / 100 € / 90 € / 70 €). Lisäksi kirjoita viestiin kausikortin tyyppi ”Kausikortti 2024 pääkatsomo”, ”Kausikortti 2024 pääty”, ”Kausikortti 2024 pääkatsomo (alennusryhmät)” tai ”Kausikortti 2024 pääty (alennusryhmät)”.

Käyttäessäsi ePassin mobiilisovellusta kausikortti­vaihtoehdot tulevat näkyviin ostettavina tuotteina. Valitse niistä haluamasi ja vahvista maksu.

Kulttuuriedulla maksaessasi lähetä kuvakaappaus kuitista tai välitä sähköpostiisi saamasi maksuvahvistus osoitteeseen talous@tampereunited.fi. Kerro samalla, mihin osoitteeseen haluat kausikortin postituksen. Kausikortit postitetaan viimeistään huhtikuussa ennen kauden alkua.

Nähdään Tammelassa! Sinipaidat on täällä taas!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

4.5. P-Iirot - TamU 2 – 1

3.5. FC Nokia - TamU naiset 1 – 1

27.4. TP-49 - TamU 2 0 – 3

8.5. klo 18 SexyPöxyt - TamU

11.5. klo 19 IFK Mariehamn - TamU naiset

11.5. klo 16 Ylöjärvi United - TamU 2