Liput ja kausikortit

Pääsylippujen hinnat

Aikuiset 8 €
Alennusryhmät 5 €

Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa.

Lipunmyynti alkaa stadionilla tunti ennen ottelun alkua.

Perinteisen paperilipun sijaan voit ostaa mobiililipun ennakkoon ZUPticketistä.

Tampere Unitedin liput ja kausikortit ZUP Ticketistä.

VIP-liput

VIP-liput yksittäisiin otteluihin maksavat 40 €, ja ovat ostettavissa TamU-kaupassa. VIP-liput noudetaan stadionin lipunmyynnistä nimeä vastaan.

TamU toteuttaa VIP-paketin yhteistyössä Olympia-korttelin kanssa. Paketti sisältää tarjoilut VIP-tiloissa Tammelan/Ratinan stadionilla sekä paikat VIP-katsomossa. VIP-tilaisuus alkaa tunti ennen ottelun alkua.

Olympia-kortteli VIPissä tarjotaan ennen ottelua tasokas lämmin ruoka sekä ruokajuoma (tarjolla olut, siideri ja alkoholittomia vaihtoehtoja) ja puoliajalla on tarjolla kahvin kera makeaa pikkupurtavaa ja grillimakkaraa. Lisäksi Olympia-kortteli VIPissä kuulet joukkueen kuulumisia ja tuoreimpia uutisia ennen ottelun alkua.

Olympia-kortteli VIP sijaitsee Tammelan stadionilla kentän laidalla pääkatsomon vieressä stadionin kaupungin puoleisessa päädyssä. Ratinassa VIP-alueelle pääsee pääkatsomon puolessavälissä olevasta rappukäytävästä. Paikalla on opasteet ja järjestyksenvalvoja neuvomassa.

Kausikorttien hinnat

Kausikortti kattaa kaikki Tampere Unitedin 11 Kakkosen kotiottelua. Lisäksi kausikortilla pääsee mahdollisiin Suomen Cupin kotiotteluihin. Heinäkuussa myyntiin on tullut loppukauden kausikortti, joka kattaa kuusi kotiottelua heinä–syyskuussa.

Koko kausi (11 ottelua) Loppukauden 6 ottelua
Aikuiset 70 € 40 €
Alennusryhmät 45 € 25 €

Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa.

PERINTEINEN PAINETTU KAUSIKORTTI

Perinteiset painetut kausikortit loppukauden kuuteen kotiotteluun ovat myynnissä TamU-kaupassa.

MOBIILIKAUSIKORTTI

Mobiilikausikortit loppukauden kuuteen kotiotteluun ovat myynnissä ZUPticketissä.

Tampere Unitedin liput ja kausikortit ZUP Ticketistä.

ZUPticketin ohjeet

Mobiililippu käytetään näyttämällä se älypuhelimesta stadionin portilla lipuntarkastajalle, joka repäisee lipun käytetyksi älypuhelimen näyttöä pyyhkäisemällä. Tätä varten puhelimeen tulee ladata erillinen ZUPticket-sovellus. Mobiililippujen lisäksi otteluun voi aina ostaa myös perinteisen paperilipun stadionin lippuluukulta.

Näin ostan ZUPticket-lipun
Näin käytän ZUPticket-lipun