Tampere United -juniorit

Tervetuloa TamU-junioreihin!

Ilmoittautuminen Tampere Unitedin talvitoimintaan kaudella 2017-18 on avattu!

Tampere United on tullut takaisin jalkapallokentille ja kasvattaa siipiään vuosi vuodelta. Uuden tulemisemme myötä haluamme kehittää myös tulevaisuuden huippulupauksia. Olemme linjanneet junioritoiminnan yhdeksi Tampere Unitedin tärkeimmäksi osa-alueeksi, johon keskitymme toden teolla nyt ja tulevina vuosina.

Painopisteemme on matalan kynnyksen toiminnassa. Kaupungiosajoukkueemme tarjoavat kaikille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa omien kykyjensä ja halujensa mukaisesti – kilpailullisia tavoitteita ei ole ja kaikki saavat pelata. Harjoitusmäärämme mahdollistavat myös muiden lajien harrastamisen.

Pitkän tähtäimen suunnitelmanamme meillä on rakentaa laadukas valmennusorganisaatio, joka mahdollistaa pelaajapolun nappulasta jopa ammattilaistasolle saakka. Olemme sitoutuneet rakentamaan sen tarkalla ja pitkäjänteisellä työllä keskittyen ensisijaisesti juniorivalmennuksen kehitykseen ja monipuolisuuteen.

Tampere Unitedin junioritoiminta on ottanut suuria kehitysaskelia viime vuosina. Ensimmäiset juniorijoukkueemme aloittivat vuonna 2014 ja vuonna 2017 meillä on kaupunginosajoukkueita joka puolella kaupunkia ja liikutamme jo yli sataa alle 12-vuotiasta lasta.

Edustus­joukkueen seuraava ottelu:

TPV logoTampere Unitedin logo

TPV – TamU

la 16.12.2017 klo 16.30
Harjoitusottelu
Pirkkahalli C, Tampere

Seuran pääsivusto:
tampereunited.fi