Liity kannattajien oman jalkapallo­seuran jäseneksi

Tampere United on kannattajien seura. Tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa voi liittyä Tampere Unitedin täysivaltaiseksi jäseneksi, ja päästä vaikuttamaan suoraan seuran päätöksentekoon. Seuran kannattajien maksamat jäsenmaksut myös muodostavat merkittävän osuuden seuran tuloista. Ilman kannattajiaan seuran ei olisi mahdollista toimia.

Tule siis mukaan Suomen oloissa ainutlaatuiseen projektiin, jossa kannattajien omistamaa seuraa viedään yhä ylemmille sarjatasoille, ja seuran junioritoimintaa kasvatetaan askel askeleelta. Lue miksi jäseneksi liittyminen on tärkeää.

Kaudella 2018 seuran jäsenmaksu on 30 €. Kannatusjäsenmaksu on 125 € ja perhejäsenmaksu puolet varsinaisen jäsenen jäsenmaksusta eli 15 €. Perhejäseneksi voi liittyä jäsenen tai kannatusjäsenen puoliso tai kotona asuva lapsi.

Jäsenetuihin kuuluu myös mahdollisuus hankkia kausikortti ja otteluliput alennushintaan. Muut Tampere Unitedin yhteistyökumppaneiden tarjoamat jäsenedut on koottu omalle sivulleen. Katso myös:

Seuran jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun TamU-kaupassa (klikkaa suoraan oikea tuote alta):

TamU-kaupassa jäsenmaksut voi maksaa kerralla vaikka koko perheelle lisäämällä ostoskoriin useampi jäsenyys. Jos liityt perhejäseneksi, ilmoita lisätiedoissa jo seuran jäsenenä olevan perheenjäsenen nimi.

Postitamme jäsenkortit TamU-kaupassa annettuun osoitteeseen. Ensimmäiset kortit postitetaan helmikuun puolenvälin jälkeen.

Lisätietoja:

Vesa Pynttäri
vesa.pynttari <ät> tampereunited.fi
050 487 6787